Şimdi Ara

Orjinal Sony Dual shock Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes oyunu için pc ye orjinal sony dual shock 2 kolundan almak istiyorum+ speedlink sl-6502 converter.
    İlk olarak sony kolun orjinal olup olmadığını acaba anlayabilirmiyiz, taklitinden farkı nedir, ayrıca fiyatı tam olarak nedir , ben trabzonda oturuyorum ve sony anasayfasından trabzondaki bayisini aradım ve bana 50 ytl fiyat söylediler,http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=DUALSHOCK2 da ise fiyat 62 ytl, o da sony yetkilisatıcısı , bunu üzerine morfare yi aradım , bilgim olmadığı için ve fiyat farkı da olduğundan,piyasadada taklitleri olduğundan , trabzondaki 50 ytl olan acaba orjinal olmayabilrmi diye sordum ve bilemeyeceğini söyledi bana :) ikiside sony yetkili servisi, fiyat indirimi yapmış olabilir dedi, ama kesin birşey demedi.....
    Sonuç olarak ikisinide denemiş arkadaşlardan veya bilgisi olan arkadaşlardan aradaki farkı anlamak için neye bakmalıyız v.s gibi konularda yardım etmelerini istiyorum
    + speedlink converter den kullananınız varmı , memnun mu?

• tam anlamıyla öğrenebilmek icin dualsochk un icini acman lazım, orjinal olmayanlarda joystiğin arka kapagını kaldırdıgın zaman yüzlerce ufak devrenin bulundugu bir board var sahtelerde o board yok , ikincisi bazı oyunlar orjinal dualsok2(yerim ben bu ingilizceyi) ister hangileri tam olarak bilmiyorum onlarda deneyebilirsin, ama bunlarda orjinal ps1 joystik de calısmaz, ücüncüsü orjinal joysiklerin kobloları daha uzun ve son olarak buna tam dikkat etmedim ,ama joysiklerin orjinal olanın birlestirme vida yerleri bir adet daha fazla .. bunlar benim gözlemlerim .. Dısındaki hersey her yazı aynı ama malzeme kalitesinden anlaman icin belli bir süre kullanmak ki buda zor,, nacizane fikirlerim
    herkese saygılarrr,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 12 Temmuz 2007; 14:29:01 >
  • cevap için teşekkürler alperenugur
    dün trabzon'da playstation cafelerinden birine gittim ve ordaki kişiye sordum orjinal olanları nasıl anlarız diye ve oda bana orjinal olanları poşette oluyor,kablosu uzun oluyor ,yazılardan belli olabiliyor diye birkaçşey söyledi, sonra burdaki bayiyie gittim ürünü orda gördük, kutusu sarı, ortası şeffaf şekilde kol gözüküyor, gittigidiyordakilerle aynı
    http://urun.gittigidiyor.com/Playstation-2-ANALOG-DUALSHOCK-2-OYUN-KOLU_W0QQidZZ5400805
    genelde gg dakiler bu kutuda oluyor, sonra cafeye tekrar gittim kutuyu anlattıım rengini v.s, onlar taklit dedi bana, ben onları 20 ytl civarı alıyorum dedi, özellikle üzerinde durduğu orjinal olanlarının poşette?(burayı hala anlamadım) oldukları...
    bu arada morfare de 62 ytl, burda da ise liste fiyatı 62 ytl gösterdi bana , ama 50 ytl ye satıyor...(ama fark zor anlaşılıyorsa takliti 20 ye alıp 50 yede satabilir ....?????)
    son olarak hepsiburada v.b sitelerden alanınız oldumu , onlar orjinalmi?+ taklitlerde garanti belgesi de oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci61 -- 13 Temmuz 2007; 13:56:25 >

• oncelikle posette olması konusu bence dogru cunku bende istanbuldan aldırdım ikinci kolu 5 sene önce kargoyla geldi ve posette idi yani herhangi bir kutusu yoktu.benim ıspartada baktıklarım ise dedigin gibi kutuluydu ve fiyatları baya biii ucuzdu...yani posette olması mantıklı....ama yok gene inanamam dersen dediğim gibi icini acmak lazım joystıgın.Yanı anlıcan bir sekilde güveneceksin yada teknosa,sony bayısınden alacaksın kolay gele
    selamlar
  • burdaki ürün hakkında düşünceniz nedir acaba, mesaj attım satan kişiye oda kutuda göndermediklerini söyledi...
    http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-SONY-PS2-DUAL-SHOCK-2_W0QQidZZ5294098
  • birde alperenugur arkadaşım istanbulda nerden almıştın acaba onları hatırlayabiliyormusun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.