Şimdi Ara

Orjinal Sıfır Fenerbahçe 2012 Kadro İmzalı Efsane Çubuklu Maç Forması+Large+150 TL Oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Satılık Orjinal Sıfır Fenerbahçe 2012 Kadro İmzalı Efsane Çubuklu Maç Forması+Etiketi Üzerinde+Large
    450 TL==>400TL==>350 TL==>325 TL==>300 TL==>200 TL==>150TL Oldu!!!

Orjinal FENERIUM'dan 2012 yılında alındı forma ve etiketi üzerindedir.Large bedendir.
    Alındığından beri hiç giyilmedi ve yıkanmadı.
    2012 Fenerbahçe Oyuncuları tarafından imzalandı

Fiyat:450TL==>400TL==>350 TL==>325 TL==>300 TL==>200TL==>150TL Oldu!!!
    Pazarlık Sünnettir.(Kargo alıcıya aittir Sanal Pazar,Gittigidiyor gibi yerlere ilan açmıyorum takas
    mağlesef yoktur.Para yattığı anda ürün kargoya İmzalı ürün olduğu için herhangi bir yıkama ihtimalinden iadesi yoktur.
    Mesajları PM'den atarsanız sevinirim en kısa sürede geri dönerim.Referanlarıma da bakabilirsiniz.
    İyi forumlar

Resimler;
     Orjinal Sıfır Fenerbahçe 2012 Kadro İmzalı Efsane Çubuklu Maç Forması+Large+150 TL Oldu!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkvtx -- 16 Eylül 2016; 18:32:33 >

• Fiyat 400TL Oldu !!!
  • 350 TL Oldu!!!
  • 325 TL Oldu!!!
  • 300 TL Oldu!!!
  • 275 TL Oldu!!!
  • 250Tl oldu !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 225 TL oldu !!!
  • 200 TL Oldu !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkvtx -- 28 Ağustos 2016; 23:37:37 >
  • Forma işinde çok yalan dolan dönüyor. Daha önce forma alıp, üzerine taklit imza atan şerefsizleri gördükten sonra tüm formalara şüphe ile bakıyorum.

Bir Fenerbahçeli olarak bundan 2 sene önce imzalı forma almaya çok niyetlenmiştim ama işin astarını sonradan gördüm.

Sizi tanımam, yorumum sizin için değildir.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sahte formalar olduğunu ilk defa sizden öğrendim.Bana hediye geldi o yüzden bu işlerden pek anlamam ama referanslarıma bakabilirsiniz bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam.Sahte olduğunu kanıtlasın almak isteyen kişi parasını iade ederim formada hediyem olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150TL Oldu!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.