benim şahit olduğum en iyi standart ses sitemi passatınkilerdi bunun yanısıra burda forumda bir arkadş a3 ün sitemiyle ilgili bir konu açmıştı o aracında kendi sw kolonu vardı
komşumun fiat albeası:D:D:D:D:D:D bassı çok güzel arabnın içindeyken ses manyaq ama dışarı çıkınca bütün kapıları açsan bile ses çok az yayılıyo yani kalite olarak sesi çok güzel ama wattı az yada hoperlörleri taka ama bir anfi+kalite hoperlörler o arabayı titretir radyosu yine baya güzel rabanın fiyatına göre
alfadaki bose sistemi cok iyi fakat focus icin merteryonara pek katilmiyorum tercihimde büyük rolü vardi sony sistemin inceleyen herkestende övgü dolu sözler duydum yüksek seste olusan titremeler ayni sinif her aracta mevcut.focusun bu sistemi ghialar disinda sunmamasi büyük kayip.tabii bu arada petekler sistemin kalitesine yakismamakta belirtiyim.görsellikte önemli olmali.
bendeki siena baya tatminkar..hiç açmıyorum baya rahat oluyor
şaka bir yana ses çok açık değilken baslar güzel baya ama çok açınca inanılmaz kötü oluyor patlama gibi ses bozuluyo..en iisi çok ses açmadan dinlemek ama ben keyif alamadığım için sistemimden genelde teyp kapalı gezerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme