Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghostlands'de Ally Tarafında LvL 50+ Kabul Eden Bi Türk Guildi Varmı??????
  • Guildimize Aktif oyuncular alınacaktır.
    Genel bilgiler için

www.invadoria.org
  • Merhaba;

Shine guildi olarak 2.4 patchinin cok yakın zamanda gelecek olması, bu patchte MH ve BT attunementlarının kalkacak olması ve Sunwell Plateu 25 man instanceının gelecek olması sebebi ile kadromuzu biraz daha genişletmeye karar verdik ve bu sebeple tüm classlardan oyuncu alımımızı açmış bulunmaktayız.

Başvurularda MH ve BT attunementı aramıyoruz.Ancak attune iseniz bu sizin icin cok büyük bir artı olacaktır.Gear seviyesi olarak kesinlikle ama kesinlikle TK ve SSC itemlarını toparlamış olmanız gerekmektedir.Eger in-game olarak konuşmak isterseniz "Serjuhan"a whisper atarsanız sorularınızı daha detaylı cevaplayacaktır.

Her Classdan oyuncu alımımız açılmıştır.

Basvuru icin :http://www.shine-guild.org/guild_application/apply

Teşekkürler
    Shine Yönetimi

• lightbeingerda türk guildi varmı 35 lwl orc hunter
  • Vahj de turk guildi varmi yeni kasicam druid
  • Hordeturk

Realm: Outland
    Faction: Horde

/whisper korku (ya da tomaraya, quelin, keserimbak)
  • Guildname: Bløødlust
    Server: Jaedenar
    Guild Master: Cysmique
    Officers: Underoath, Galpath
    Game Focus: PvP,PvE
    Faction: Horde
    Homepage:http://infobloodlust.guildlaunch.com
    http://www.xfire.com/clans/bldlst/
  • Atiesh guild spinebreaker eu-horde oyuncu alımı

atiesh guild yeni kurulmuştur.cogu oyuncumuz t4 seviyesindedir ssc ve tk tecrublei arkadaslardan kurluyuz hızlıbir 25 man progress ile ilermek istioyoruz ve bu sebeple en az karazhan gear duzeyinde oyuncu alımları yapılcaktır.

2 resto shaman
    2 holy paladin
    2 hunter
    2 feral druid
    1 fury warrior
    2 prot warrior
    1 holy priest

siteden basvuru:http://atiesh.guildomatic.com/

oyun içinde:hexagram,creat,hayvans,amnesia ulaşabilirsiniz.
  • Guildimizde Bt ve MH attune olan minumum SSC ve TK gearina sahip , düzenli olarak raidlere katılabiliecek oyuncular arıyoruz. TTNET ve Aksi durumlar haricinde haftada 2-3 gün BT 1 Gün Hyjal yapıyoruz.

İhtiyacımız Olan Class :

- 1 Prot Warrior

Progress :
    BT ve Hyjal Farm

Başvurularınız içinwww.guild-destination.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 15 Mart 2008; 17:30:50 >
  • merhaba arkadaslar spinedreaker oynuyorum guıld arıyorum tek basıma dungeon felan gıremıyorum eger guıld olan varsa benı ala bılırmı ?

horde'yım char adı zoombie yada herkez hangı serverda oynuyor orayada gele bılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoombie -- 16 Mart 2008; 19:48:40 >
  • Arkadaşlar Burning Legion serverında 22 level bir rogueum mevcut.Oyunda yeniyim.Girdiğim guildler sadece nicklerinin üstünde başka bi sıfat daha olsun diye açılmış guildler.Ciddi yardımlaşma içeren, questleri birlikte yapan, en azından guild bilincinden haberdar olan arkadaşlarımın guildlerinde bulunmak istiyorum.

Alliance-Human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saga -- 23 Mart 2008; 17:18:35 >
  • Guild Sacrifice(Twisting Nether-PvP-EU Horde) genişliyor. Healer öncelikli olmak üzere birçok classtan üye alımı yapılacaktır. Guildimiz hardcore'dan çok eğlenerek birşeyler amaçlamaktadır. Progress: TK 3/4 SSC 4/6. Raid dışında dans partilerimiz, müzikli turlarımız mevcuttur. Migrate oyunculara kapımız açıktır. Başvuru ve daha ayrıntılı bilgi için: www.guildsacrifice.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkelem -- 25 Mart 2008; 17:53:20 >
  • karazhan serverindayim retri paladin olarak ciddi guild araniyor migrate yapabilirim
  • AQ 20 - AQ 40 - Naxx gibi instanceleri farmlayacak Türk Guildi arıyorum. Hangi serverda varsa böyle bir guild hesabı tekrar açtıracağım. Yeni raidleri sevmiyorum.
  • Merhaba.Benimde Kor'gall'da horde guildim var full türk yaklaşık 50 kişi healer sorunu çekiorz özelliklede priest ve çok sağlam dps yapabilen shadowpriest'lerde gelebilr.Şu anda TK'ı bitirmek üzereiz.Bazı elemanlarımız çok iidir(bunlardan biride bendim ama hack yedim ve charımı geri alma mücadelsi veriom.Tüm hackerların...)ZA farmlarız tabi zaman olayını hala tam anlamıyla çözemedik.Malum lag ve nubluk birleşince bide addonlar kafaı yiince wipe kaçınılmaz oluor Guildin adı Pulse ve guild lideri Undefined'tır isteyenlere yer ayarlayabilrim.Blood Elf iseniz gelmein çünki o kadar gıcık bi duruma dönüştüki heryer belf kaynıor.Orc ftw Belf konusunda ciddiim

• Ordeal olarak Kadro genişletiyoruz...
    -Tankadin
    -Resto Drood
    -Resto Shammy
    -Elemental Shammy
    -Holy Priest
    -Shadow Priest

Son Rage kesildi....

http://ordeal.guildomatic.com/
  • Grim batol de horde tarafında pve yapan muhabbetin olduğu küfürün olmadığı ve amcaoğlu diye bazılarına kıyak geçilmeyen bir guild arıyorum

yeni 70 oldum holy paladinim 60-70 arasını holy kastım bir çok dungoen yaptım imba healer,heil quamor gibi iltifatlar aldım

armory de buhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Quamor
  • Chosens guildi TBC den once BWL de Nefariana kadar dayanmis bir Turk guildidir.TBC ile dagildiktan sonra 5 ay once Xaviusta tekrar toplanarak eskisi gibi tekrar basarılı bir Turk guildi olmayı amaclayarak kurulmustur.Fakat raid günlerinde class dengesinin saglanamaması,eksik online sayısı,umursamamazlık sebebiyle guilde yabancı oyuncu destegi yapmaya karar verdik..Fakat dedigim gibi amacımız tekrar basarılı bir TÜRK guildi olmak..Eksiklerimizi sizlerin katılımıyla tamamlayıp %100 bir Türk guildi olarak yolumuza devam etmek istiyoruz.Suanda guildin %90 ı Türk oyunculardan olusmakta.
    Progressımız:
    SSC
    Hydross - Farm
    Lurker - Farm
    Morogrim - Farm
    Fathom-Lord Karathress - Down
    Leo -
    Lady Vashj -
    TK
    Al'ar - Down
    Void Reaver - Farm
    Solarian - Down
    Kael'Thas Sunstrider -
    ....
    Gruul's Lair ve Magtheridon's lair farmdadır..
    Sitemiz :www.chosens.org
    Not:Basvurular icin forumlardan basvuru kısmını kullanınız..
    Mage ve Rogue spotlar kapalıdır

• GUİLD: BLUE RACCONS

Realm: sporeggar
    Faction: ALLY

/whisper Burnarrow Bilghin

yeni başlayan bir grubumuz olmasına karşın hırslıyız azimliyiz tüm türk arkadaşları bekliyoruz guildimiz samimiyete ve saygıya dayanır bir hale getirmek için çabalıyoruz yardımlaşma konusunda tereddütünüz olmasın sizleri aramızda görmekten sevinç duyarız

• Selam arkadaşlar,

Silvermoon'da Nephthys adında bir türk guildi kurduk. Yaklaşık 15 kişiyiz. her klasstan oyuncuya ihtiyacımız var. Şimdilik sadece karazhan farmlıyoruz. Katılmak isteyen olursa başvuruları bekliyoruz. Syg,

Guild Nephthys :www.guild-nephthys.com
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.