Şimdi Ara

orjinal Samsung S5 ekran koruyucu+silikon kılıf+ flip cover kapak ( HEDİYELİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    7 . ayda aldığım orjinal s5 in yanında fazla olarak aldığım
    1 adet çizilmez şeffaf S5 ekran koruyucu
    1 adet slikon s5 kılıf
    1 adet kullandıgım uyku modlu flip cover kapak

not: flip cover kapağı 7 aydan dun e kadar ben kullandım yenı kapak aldıgımdan satıyorum yenı aldıgım kapak bıle tam ekranı kapatmıo ama suan sattıgım orjınal kapak kapalı olarak tüm işlemlerı yapabılırsınız en onemlı ozellıgı konusurken yuzunuzun ekrana deymemesi .yuzunuz ekrana deydıgınde terleme yapar ekrana zarar verır..
    resimlerde goruldugu gıbı ekran koruyucu ve slikon kılıf daha acılmamıs orjınal paketınden duruo
    tek kapak bile piyasada 25 tl ye satılmaktadır.

FİYAT : 25

NOT: alan arkadaşa fabrıka hatalı kırılmaz buff da hediye hatasına gelince ekranın sol kısmına kısa geliyor 1 mm lik bir hata yapılmış sıfır paketin de jelatini dahil kaldırılmadı e bay dan almıştım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     orjinal Samsung S5 ekran koruyucu+silikon kılıf+ flip cover kapak ( HEDİYELİ) orjinal Samsung S5 ekran koruyucu+silikon kılıf+ flip cover kapak ( HEDİYELİ) orjinal Samsung S5 ekran koruyucu+silikon kılıf+ flip cover kapak ( HEDİYELİ) orjinal Samsung S5 ekran koruyucu+silikon kılıf+ flip cover kapak ( HEDİYELİ) orjinal Samsung S5 ekran koruyucu+silikon kılıf+ flip cover kapak ( HEDİYELİ)

• alıcı yok sanırım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.