Şimdi Ara

ORJİNAL PRADA AYAKKABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal prada marka ayakkabı satın almak istiyorum fakat mağaza satışlarında fiyatları çok pahalı. Ben gene hepten vermeye razıyım ama mağaza fiyatları yani nişantaşında felan pahalı. hepsiburada.com'dakilerinde sahte olduğunu tespit ettik. orjinalini daha uygun fiyata bulabileceğim bir yer söylerseniz çok memnun olacağım. bu arada yer istanbul.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orijinal Prada Ayakkabı: Pahalı Fiyatının Ardındaki Nedenler ve Orijinallik Doğrulaması

Prada, lüks ve yüksek kaliteli moda ürünleriyle tanınan bir İtalyan markasıdır. Prada ayakkabıları, benzersiz tasarımları ve üstün işçilikleri ile bilinir, ancak aynı zamanda yüksek fiyatlarıyla da tanınırlar.

Prada Ayakkabılarının Pahalı Fiyatının Nedenleri:

• Yüksek Kaliteli Malzemeler: Prada ayakkabıları, dana derisi, süet ve patent deri gibi en kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Bu malzemeler dayanıklılık, konfor ve lüks bir görünüm sağlar.
    • Uzman İşçilik: Prada ayakkabıları, İtalya'daki yetenekli zanaatkarlar tarafından el işçiliği ile üretilmektedir. Bu özenli işçilik, her çiftin eşsiz bir sanat eseri olmasını sağlar.
    • Özel Tasarımlar: Prada, yenilikçi ve ikonik tasarımlarıyla tanınır. Ayakkabıları, moda trendlerini belirleyen ve zamansız bir çekiciliğe sahip olan ayırt edici silüetlere sahiptir.
    • Prestijli Marka: Prada, dünya çapında lüksün ve statünün sembolüdür. Bu prestij, ayakkabıların fiyatına da yansır.

Orijinal Prada Ayakkabılarının Doğrulanması:

Orijinal Prada ayakkabılara pahalı yatırım yapmadan önce, bunların gerçek olup olmadığından emin olmak çok önemlidir. İşte orijinalliği doğrulamanın bazı yolları:

• Orijinallik Kodunu Kontrol Et: Her Prada ayakkabısının, genellikle dilin üzerinde veya iç tabanında bulunan benzersiz bir orijinallik kodu vardır. Bu kodu Prada'nın web sitesinde veya resmi mağazalarında sorgulayarak ayakkabının orijinalliğini doğrulayabilirsiniz.
    • Malzemeleri İnceleyin: Orijinal Prada ayakkabıları, yumuşak ve esnek yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Sahte ürünler genellikle daha ucuz ve daha sert malzemeler kullanır.
    • İşçiliği İnceleyin: Orijinal Prada ayakkabıları, temiz ve düzgün dikişlere sahiptir. Sahte ürünler genellikle kusurlu işçilik ve tutkal izleri gösterir.
    • Kutuyu ve Aksesuarları Kontrol Edin: Orijinal Prada ayakkabıları, Prada logosu ve bakım talimatları ile işaretlenmiş siyah bir kutuda gelir. Ayrıca bir toz torbası ve ek topuklar gibi aksesuarlarla birlikte gelmelidir.

Prada ayakkabıları, lüks ve kalite arayanlar için mükemmel bir yatırımdır. Ancak, yüksek fiyatları nedeniyle, orijinal bir çift aldığınızdan emin olmak çok önemlidir. Yukarıda belirtilen ipuçlarını izleyerek, gerçek Prada ayakkabılarının tadını çıkarabilir ve pahalı bir hatadan kaçınabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merterde 20 tlye birebir prada ayakkabılar mevcut.düsün yani pradanın sahibi bile geldi o bile anlayamadı :D
  • hepsiburada.com'da prada ayakkabı bile yok. FAIL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

hepsiburada.com'da prada ayakkabı bile yok. FAIL

arkadaşım ha hepsiburada, ha gittigidiyor. online satış sitesi olduğu için aklıma geleni yazdım. fail felan diye burada kendini millete övdürcen diye çok kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 15 Ekim 2011; 1:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutozdemir44

merterde 20 tlye birebir prada ayakkabılar mevcut.düsün yani pradanın sahibi bile geldi o bile anlayamadı :D

bu arada dostum yorum için teşekkür ederim. buraya zamanını ayırdığın için. benim sorunum marka felan değil. yani içinde veya dışında prada yazsın ya da yazmasın önemi yok. benim için alacağım bir prada ayakkabının konforu ve kalitesidir.
  • -cem bey ayakkabılarınız topuklu, neden?
    +onu bana değil prada'ya sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: live in a secret

quote:

arkadaşım ha hepsiburada, ha gittigidiyor. online satış sitesi olduğu için aklıma geleni yazdım. fail felan diye burada kendini millete övdürcen diye çok kasma

Öncelikle kendimi millete övdürmek gibi bir amacım yok. Dün üye olmadım ben buraya. İkincisi, karşılaştırdığın online internet sitelerinin çalışma prensipleri birbirinden çok başka. Aradaki farkı dahi bildiğini zannetmiyorum gerçi. Neyse orjinal prada ayakkabınla iyi eğlenceler diliyorum sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal parfümler
    2 yıl önce açıldı
    ADİDAS Ayakkabı Aldım (foto)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: live in a secret

quote:

Öncelikle kendimi millete övdürmek gibi bir amacım yok. Dün üye olmadım ben buraya. İkincisi, karşılaştırdığın online internet sitelerinin çalışma prensipleri birbirinden çok başka. Aradaki farkı dahi bildiğini zannetmiyorum gerçi. Neyse orjinal prada ayakkabınla iyi eğlenceler diliyorum sana.

tamam.

• Prada'nın sitesinde gerçek fiyatları var.
    Dahada uygun fiyata olacağını sanmam.
    Bi ayakkabıya o kadar para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

Prada'nın sitesinde gerçek fiyatları var.
    Dahada uygun fiyata olacağını sanmam.
    Bi ayakkabıya o kadar para...

Dostum belki evet fiyatları çok kaba olabilir ama ben gerçekten kaliteli bir ayakkabı aldığım zaman onu senelerce giyerim. şu an 29 yaşındayım. 18 yaşımda yüksek bir fiyata aldığım kışlık ayakkabı biraz artık git gide eskimeye başladı o kadar. yani 18 yaşımda almıştım ve 11 senedir kışlık ayakkabım her zaman o olmuştur. Tabi ayakkabıları bu süreden daha üzün süre giyende var ama ben 11 senede - 15 senede bir ayakkabıya 600 tl vermişim hiç sorun etmiyorum. ayrıca giyime önem vermediğim için senelerca aynı ayakkabıyı giymek bana bir rahatsızlık vermiyor.
  • İnternet üzerinden almak isterseniz aşk modayı önerebilirim. Buradan ulaşılabilirhttp://askmoda.com/Prada,LA_225-3.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.