Şimdi Ara

Orjinal NBA forması nerden bulabilirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NBA patentli forma satan bi yer İstanbulda nerden bulabilirim...Yada online olarak sipraiş versem yurt dışından ne kadar zamanda gelir ve kargo ne kadar olur..Daha önce tedarik etmiş olan varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim..

• Hangi oyuncuyu almayı düşünüyon.!!! Kobe T-mac Carter kesin değildir ahaha.!!! Şaka bi yana ucuzsa bende alırım walla.!!!
  • rccp hoca
    ben bunu fanatik basket'ten mete aktaş'a sormuştum.. banawww.eastbay.com 'u tavsiye etmişti.. daha sonra ilgilenmedim.. sen bi bak istersen
  • saol hoja bakim hemen..
  • eastbay'i bende kaan kurala sormustum, gümrük vergisi, kargo, cart curt derken extradan 100 dolara yakın yada daha fazla bi maliyet söylemişti kaan abimiz, bi de tawsiyede bulunup alma demişti, bence de eastbay'dan alma, yada 5-10 kişiyle birlikte al maliyet azalsın ama parça başıda 10-15 doalr alınıyo galiba...
  • off abi off.. çok lazımdı yaw..abd den getirtmek istemiyorum..şimdi parasını almazlar..
  • eastbay olabilir o kullanılıyor.Yurtdısından bulunur bence turt içi cok zor ama reabok mağazalarında falan var yada nike mağazalarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sölesenize kaan abiye nsl ulaştınız maili warsa werebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: black eagles

arkadaşlar sölesenize kaan abiye nsl ulaştınız maili warsa werebilirmisiniz

hiç bi soruyu cewapsız bırakmıyo, kkural

adresi: kkural@gazetevatan.com
  • saol pires
  • dostum o işler benden sorulur istediğin forma olsun uygun fiyata orjinal forma diktiriyorum ben :)) ama senin neyine forma anlamadım sipariş vermek istersen adresi biliyorsun ya kapı ya balkondayım
  • nooldu hala cevap vermedin vazmı geçtin yoksa?
  • sus lam..sen çok takılmaya başladım forumlara gid lan dersini çalış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.