Şimdi Ara

Orjinal'in kelime anlamı başka da ben mi bilmiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanı karalama olmasın diye yazmıyorum ilan aynen şöyle :

İlan başlığı : sahinbinde ORJİNAL ...... kazasızz

Açıklama : arabada degisen bagaj vardır birde iki tane var boya olan 2 kapı birde kapı alltı boya vardır 2 baska sıkıntı yoktur.

Orjinal dediğin araba adı üstünde orjinaldir değişeni boyası olmaz ! Orjinal demek fabrikadan çıktığı gibidir !

Nasıl orjinal oluyor bu araçlar anlam veremiyorum....

• orijinal olacak o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcovic

orijinal olacak o

Başın göğe erdi mi ?
  • Çok orijinalmış gerçekten...
    Adam gibi yaz işte arabanın nesi varsa kelime oyunu yapmayı çok seviyoruz.
  • Artık yüzsüzlüğü abarttılar. Onlarca ilan var orijinal diye yazmışlar ilana girince sadece şurası değişmiş sadece burası boyalı vs. yazıyor. Bunlar nasıl adam ya. Neyse onu yazsana.

• Taner Gode de böyle bir ilan açmıştı sanki. Hatta forumda tartışılmısti diye hatirliyorum, boyali ya da değişeni olan araba nasıl orjinal oluyor diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek söylesin de adam gibi, değişenini, boyasını varsın orijinal yazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

orijinal olacak o

Başın göğe erdi mi ?

Belki onun başı göğe ermedi ama sayesinde orjinalin orijinal olduğunu öğrendim ben de

• Bazısı orijinal derken tamirin orijinal parçalarla yapıldığını kastediyor. Yan sanayi kullanmayınca araç orijinal kalmış oluyor diye düşünüyor.. Saçma bi yaklaşım ama yaklaşımdır en nihayetinde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ilanın açıklamasını biri açıklasın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-baybars-auto-dan-2012-golf-highline-bej-210302132/detay

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Yalancı duruma düşmemek için yapmış. Yani kazalı çıkarsa da söyledim kazasız çıkarsa da
  • Gecen sene ayni konuyu acmistim :)

Benimde bildigim orjinal degisensiz boyasizdir..

• orjinal dediği motorda biryerinde modifikasyon olmadığı herhalde geri kalan herşey kendi parçaları birtek bagajı kaptırmışız onuda idare edin işte demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ilanı veren şarja da şarz demiyorsa ben de bişey bilmiyorum.

Oy verdiği partiyi bile yazarım da neyse.

• orjinal ve kazasız demiş doğru değişensiz deseydi olay sizin algıladığınız yönde doğru olacaktı ama değişensiz demiyor kaza dışında başka sebepten dolayı parça değişimi yapılmış ve orjinal parça ile değiştirilmiş boya kısmı farklıdır çok da tartışılır bi yanı olmayacağını düşünüyorum boyanın genelde şimdi ince boya ve birkaç kez aşındırıcı pasta çekilince üzerine lokal boya veya boyasıza dönüşebiliyor araçlar. önemli olan motor kaputunda, ön çamurluklarda değişen olup olmadığı ve şase geometrisini bozacak darbe alıp almadığı bana göre araç alırken ben bunlara bakarım buda bi nevi fikir amaçlı olsun dersek yüksek model 2-3 bin tl üzerine çıkmamış hasar kaydı bunları destekler

yani siz olayı yanlış anlamışsınız benim görüşüm bu yönde

ama orjinal kazasız boyasız değişensiz yazıyor açıklamayada çok temiz diyor arabayı sorgulatıyorsun pert çıkıyor adam diyor ki ben bilmiyorum alırken bana böle sattılar diyor :D

• Taner abi zamaninda bu konuyu cok tartismisti burada.

Yetkili serviste orjinal parcasiyla(yan sanayi takilmaz elbette) degisen arac orjinaldir gibisinden demisti yanlis hatirlamiyorsam.

Baya bi firtina kopmustu burada bi an onu hatirladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

orijinal olacak o

Başın göğe erdi mi ?

bilgin dogruyu soylemek lazim

• En azından ilanın içeriğinde nedir ne değildir açıklamış. Bunu örtbas etmeye çalışıp insanları dolandıran çakallar çok fazla.
  • sahibindende orjinal olmayan yer uçağı olmayan sınıfının en az yakanı olmayan serisinin en çok tutulan rengi olmayan araç yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 3 Mayıs 2015; 12:50:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.