Şimdi Ara

Orjinal FRED PERRY VE LACOSTE !! ** YENİ 43 NO FRED PERRY EKLENDİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
8
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sadece bu ürünler mi mevcut yoksa istediğimiz bir ürün getirebiliyor musunuz ?
  • PM+Takip
  • PM' ler cevaplandı.

"Zyzz" nickli üyemizin istediği FRED PERRY çanta tedarik edilmiş hafta içi teslim edilecektir
  • takip başka model yada ayakkabılar getiriyormusunuz yada elde kaldığı için mi satıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poinoo

takip başka model yada ayakkabılar getiriyormusunuz yada elde kaldığı için mi satıyorsunuz ?

Referans veya satın alınan ürün harici konuya yazmayalım lütfen...

Özelden sorunuzu sorabilirsiniz. İstediğiniz model varsa gönderin, tedarik edebileceksek bilgi veririm ..
  • Hayırlı satışlar
  • Kendisinden Canta satin almisimdir sorunsuz sekilde kargolanmis ve aldim . Cok tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 no lacivertin son olurunu ve bulabilirseniz şu çantayı pm alabilir miyim ?

Orjinal FRED PERRY VE LACOSTE !! ** YENİ 43 NO FRED PERRY EKLENDİ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıcıtayfun

45 no lacivertin son olurunu ve bulabilirseniz şu çantayı pm alabilir miyim ?

güncel
  • Lacoste Leahther boots shoes son fiyatını bide mevcut renklerini ayrıca İzmirdeyseniz yüzyüze görüşmek isterim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

quote:

Orijinalden alıntı: sıkıcıtayfun

45 no lacivertin son olurunu ve bulabilirseniz şu çantayı pm alabilir miyim ?

güncel

En uygun fiyatları vermeye çalışıyorum. yazılan fiyatlar sondur, oluru yoktur...

• KONUDAKİ MESAJLARA BAKAMIYORUM, YUKARIDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ PM İLE İLETİŞİME GEÇERSENİZ DAHA SAĞLIKLI OLUR.

PM İLE SORULARINIZI SORABİLİRSİNİZ
  • Kimse satın almadı mı? Neden 1 referans bile yok?

Bu arada ayakkabılar çok hoş ve uygun fiyatlı. 40 numarası neden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 27 Mart 2013; 22:33:10 >
  • Alışveriş yapmış olan varsa yorum yaparsa seviniriz

• 41 numara fred aldım beyaz. almadan önce gittim mağazasında denedim forum istanbulda. ürün orijinal arkadaşlar. gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • Hocam ürün getirebiliyor musunuz ayakkabı veya çanta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

41 numara fred aldım beyaz. almadan önce gittim mağazasında denedim forum istanbulda. ürün orijinal arkadaşlar. gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Teşekkürler yorumunuz için, iyi günlerde kullanın
  • baslikta fred perry ve lacoste yaziyor. lacoste ben mi goremiyorum gozlerde sorun mu var benim anlaayamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

baslikta fred perry ve lacoste yaziyor. lacoste ben mi goremiyorum gozlerde sorun mu var benim anlaayamadm

Uzun zamandır satıyorum, lacoste kalmadı şuan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.