Arkadaşlar, elimde 2 - 3 tane orjinal film veya tanıtım dvd si var ancak bilgisayarımda bir türlü oynatamıyorum, VLC , KLM , AVS , GOM denedim olmadı en son Cyber Link denedim gene açmıyor..
Bu Auido TS , Video TS diye klasörler olan orjinal dvdler varya onlardan bahsediyorum nasıl çalıştırabilirim ? İşletim Sistemim 8.1
kardeş bu bildiğimiz dvd dosyaları , bu bahsettiğin programların tümü bunu açar .. ilgili programlardan birini açıp programın menüsünden AÇ 'ı seç DVD AÇ veya DVD DOSYASI AÇ yazar burdan dvd ni okutabilirsin.. veya ilgili dvd diskinin üzerinde sağ tık yapıp birlikte aç deyip bu oynatıcılardan birini göster..
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
kardeş bu bildiğimiz dvd dosyaları , bu bahsettiğin programların tümü bunu açar .. ilgili programlardan birini açıp programın menüsünden AÇ 'ı seç DVD AÇ veya DVD DOSYASI AÇ yazar burdan dvd ni okutabilirsin.. veya ilgili dvd diskinin üzerinde sağ tık yapıp birlikte aç deyip bu oynatıcılardan birini göster..
dvd de birşey var demekki takılma vs yapıyor çoğu program
hiç mi açmıyor? eğer açıyor ama görüntüde takılmalar oluyorsa evet dvd de problem vardır veya dvd okuyucuda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme