Arkadaşlar, onca zaman private serverlarda takıldıktan sonra şu sıralar orjinale başlamayı düşünüyorum. Elimde wowun cdleri mevcut. Orjinal cd key satın alabileceğim güvenilir bi site biliyormusunuz? Yardımcı olursanız sevinirim
www.gittigidiyor.com
oyunun cdlerini de alabilirsiniz orjinal olarak. fiyat farkı olmayacaktır..
@astebe
Teşekkürler. Genelde internetten alış veriş yapmadığım için sormak istedim. Gittigidiyor'a karşı bi antipatim vardır herzaman..
@programmer1
Dostum nerdeyse yarı yarıya fark ediyor. Öyle kutu meraklısı biriside değilimdir.
gittigidiyora antipatiniz varsa sahibinden.com a da bakabilirsiniz.
@abdullaho
saol dostum dediğin yerlerede bakıcam
Bi sorum daha olacak normal wow cdkeylerinde 1 ay bedava mevzusu varmış. Ben bunun yanına birde burning crusade'in cdkeyini alsam (onlarda da 1 ay bedava mevzusu var sanırım) 2 ay bedava oynama hakkına sahip olabilirmiyim?
hayır diğer 2 pakette bedava 1 ay oynama süresi yok sadece temel pakette 1 ay bedevaa oynayabilirsin
Hmm. Peki ozaman dostum soruyu şöyle değiştirsem; normal wowun cdkeyini alıp 1 ay bedava oynama hakkına sahip oldum. Daha sonra burning crusade'in cdkeyini sisteme kayıt ettirdiğimde bu mevcut 1 aylık hakkıma herhangi birşey olmaz dimi?
hayır,olmaz 1 ay boyunca oynamaya devam edersin
sağol dostum ilgin için
Piyasaya şöyle bi baktım en uygun yer gittigidiyor gibi görünüyor. Tabuları yıkıcam gibi
Yeni paket çıktığında alıp eski paketlerin yanına koymak = Paha biçilemez.
Hiçbir siteye güvenemedim. Biraz daha paraya kıyıp gittim battle chest aldım. Şimdi arkadaşın üyeliğini uzatmasını bekliyorum
lich king paketi war bende cd key 35 liraya veriyorum kullanılmamıstır ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme