Şimdi Ara

Orjinal Cd Key Nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, onca zaman private serverlarda takıldıktan sonra şu sıralar orjinale başlamayı düşünüyorum. Elimde wowun cdleri mevcut. Orjinal cd key satın alabileceğim güvenilir bi site biliyormusunuz? Yardımcı olursanız sevinirim

• www.gittigidiyor.com
  • oyunun cdlerini de alabilirsiniz orjinal olarak. fiyat farkı olmayacaktır..
  • @astebe

Teşekkürler. Genelde internetten alış veriş yapmadığım için sormak istedim. Gittigidiyor'a karşı bi antipatim vardır herzaman..

@programmer1

Dostum nerdeyse yarı yarıya fark ediyor. Öyle kutu meraklısı biriside değilimdir.

Teşekkürler yardımlarınız için
  • benhttp://www.oyunmarketim.net/ den satın aldım.

gittigidiyora antipatiniz varsa sahibinden.com a da bakabilirsiniz.
  • @abdullaho

saol dostum dediğin yerlerede bakıcam

Bi sorum daha olacak normal wow cdkeylerinde 1 ay bedava mevzusu varmış. Ben bunun yanına birde burning crusade'in cdkeyini alsam (onlarda da 1 ay bedava mevzusu var sanırım) 2 ay bedava oynama hakkına sahip olabilirmiyim?
  • hayır diğer 2 pakette bedava 1 ay oynama süresi yok sadece temel pakette 1 ay bedevaa oynayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm. Peki ozaman dostum soruyu şöyle değiştirsem; normal wowun cdkeyini alıp 1 ay bedava oynama hakkına sahip oldum. Daha sonra burning crusade'in cdkeyini sisteme kayıt ettirdiğimde bu mevcut 1 aylık hakkıma herhangi birşey olmaz dimi?
  • hayır,olmaz 1 ay boyunca oynamaya devam edersin
  • sağol dostum ilgin için

Piyasaya şöyle bi baktım en uygun yer gittigidiyor gibi görünüyor. Tabuları yıkıcam gibi
  • Yeni paket çıktığında alıp eski paketlerin yanına koymak = Paha biçilemez.
  • Hiçbir siteye güvenemedim. Biraz daha paraya kıyıp gittim battle chest aldım. Şimdi arkadaşın üyeliğini uzatmasını bekliyorum
  • lich king paketi war bende cd key 35 liraya veriyorum kullanılmamıstır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.