Şimdi Ara

ORJINAL ARKADAŞLAR KAPAKLAR ORJINAL WE COK UCUZA BUYRUN BAKINNNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

KAPAK MODELLERI
    nokia n70 5 adet kapak mevcut orjınal tane fıyatı 15 ytl INDRIM---------10YTL 3 adet renkler :kemık kahverengı*2 /vişne gri

nokia 6600 6 adet kapak mevcut orjınal tane fıyatı 12 ytl INDRIM------------10 YTL 2beyaz /1 vişne çürügü/1 sıyah/1 sıyah beyaz

nokia 7610 2 adet kapak mevcut tane fıyatr 12 ytl INDRIM-----------------------------------10 YTL 2 sıyah kırmızı kapak

nokia 5300 1 adet kapak mevcut fıyatı 15 ytl INDIRIM-------------------10 YTL kırmızı beyaz

nokia 6670 1 adet mevcut fıyatı 12 ytl INDRIM-------------------------------------------------10 YTL beyaz renk

nokia 3230 full 1 adet mevcut fıyatı 15 ytl ------------------------------------------------------10 YTL orjınal vişne çürügü ve gri kasası mevut full

nokia 2610 3 adet mevcut tane fıyatı 9 ytl INDRIM-------------------------------------------6 YTL

nokia 6030 3 adet mevcut tane fıyatı 9 ytl INDRIM--------------------------------------------6YTL vişne çürügü we gri kapak

nokia 2600 2 tane mevcut tane fıyatı 9 ytl INDRIM-------------------------------------------------6YTL 1ı gıttı diğer rengı ıse orjınal buzmavısı rengınden

nokia 6610 2 tane mevcut tane fıyatı 9 ytl ---------------------------------------------------------5 YTL grı olanı yarına bı arkadasla anlastık beyaz olanı kaldı

nokia 1600 3 adet mevcut tane fıyatı 9 ytl INDRIM------------------------------------------------6YTL 2*grı kasa diğerı ıse mavı grı olanıdır

nokia 3200 1 adet mevcut fıyatı 9 ytl INDRIM-----------------------------------------------------5 YTL

nokia 7210 1 adet mevcut fıyatı 8 ytl INDRIM----------------------------------------------------5 YTL sıyah renk mevcut

nokia 2300 1 adet mevcut fıyatı 8 ytl INDRIM---------------------------------------------------5 YTL sıyah renk mevcut

nokia 7260 1 adet mevcut 10 ytl INDRIM----------------------------------------7 YTL SIYAH TUS TARFLARI GUMUS

nokia 6220 2 adet mevcut 9 ytl INDIRIM-----------------------------------------7 ytl renklerı buzmavısı yanları sıyah orjınal rengı

(RENKLERIDE YAZAYIM DEDIM ALICIYA KOLAYLIK OLSUN HEM ONA HEM BANA UZATMADAN KISA ALISWERIS)

ARKADAŞLAR BENCE FIYATLAR COK IYI KVKDA VODAFONE SHOPLARDA GÖRULEN ORJINAL RAFLARDA DURAN KAPKLARDAN

BEN BIR ARKADSIMDAN ALICGIMA KARSLIK KAPAKLARINI ALDIM BU FIYATLARDAN DA ARTIK LUTFEN INDIRIM ISTEMEYINIZ RICA EDIYORUM SIZDEN

(INDRIMLI KARGO ILE UCUZA YOLLATICAM TABIKI KARGO SIZDEN )

HADI ARKADAŞLAR FIYATLAR UCUYOOOOOOOOOOO************

10 YTLLIK KAPAK ICIN ONCE SEN GÖNDER DEMEYIN BUGUN BI KAC KISI DEDI SACMALAMIYALIM LUTFEN HERKESE IYI ALISWEIRŞLER DILERIM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaslar genel olrak söyluyorum bu modellerden baska kapagım yokkkkk anlasılmıo herhalde bırde once sen gönder demeyın zaten kac lıralık kapakkı aslında bu kadara satılmazdı ama ınanın acıllyetten sızde bılıosunuzkı bu fıyatlar ucuz ama sacma sapan seyler yapamyalım herkese hayrlı forumlar dılerım ıyı alıswerışler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.