Şimdi Ara

Orj. DVD film hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende video izlemek için Zoom player,Gom player,Media Player 11,Bs Player var.

    Fakat ben ne zaman orjinal DVD alsam yada orjinal DVD kopyasını alsam (yani demek istediğim interaktif menülü DVD sadece video dosyası halinde rip falan değil değil) görüntü aşırı derecede karanlık oluyor ve rengi açamıyorum.Renk ayarı çoğunda yok hatta birtek media player da var ondada ayarlanmıyor sabit kalıyor.Zoom ve BSP zaten menülü halde açmıyor DVDyi.

    Sizdede böyle bir renk problemi oluyormu oluyorsa ne gibi bir çözüm uyguluyorsunuz.Olmuyorsa kullandığınız program nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 11 Nisan 2009; 15:45:28 >



  • VLC Player'i deneyin.
  • zoom player proffesional kullanıtorum aynı sorun bende de vardı zoom player da sağ tıkla controls-color controls a bas ordan düzeliyor
  • İlk defa böyle bir sorun duydum fakat.

    IFO uzantılı dosyalardan açmayı deneyebilirsin. Olurmu emin değilim.
  • Ayni problem bendede var, orjinal filmeri kaliteli izleyemiyorum... Windvd, powerdvd, km, vlc, bs, avs her seyi denedim vede codeclerin hepsi yuklu. Benim sorun laptop biraz eski ekrani cok kaliteli degil cunku arakdasin laptopda ayna gbi filmler.

    Kisacasi Hardware sorunu olabilir!

    EK: Hos benim laptop bayagi bayagi eski!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 11 Nisan 2009; 17:19:01 >
  • windvd kullanıyorum
  • Sürüyle DVD film izledim hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.Acaba DVD okuyucuda bir problem olabilir mi?Eğer elinizde -DVD veya CD içinde- rip film ya da diziler varsa bir de bunları deneyin eğer sorun devam ediyorsa DVD okuyucuda bir sorun olabilir.Sorun donanımsalsa tedavisini bu bölümde bulmak zor.
  • dediğim gibi rip filmlerde ve VCD filmlerde böyle bir sorun olmuyor renk ayarları kısmından aydınlık karanlık yapma ayarı istediğim gibi yapılıyor. Fakat ne zaman orjinal interaktif menülü DVD açsam bu ayar kısmı çalışmıyor ve film karanlık izleniyor. DVD -WR samsung marka ve alalı daha 2 3 ay oldu.Monitör BenQ FP91G+ LCD. Donanımdan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü elimde 1000 tane film var sadece interaktif Menülü DVD lerde bu sorun çıkıyor.Diğer Blu-Ray HDdvd ripli filmleri izlerken hiçbir sorunum yok istediğim gibi yapıyorum ayarı.

    Menu kullanmadanda istediğinizi bulmak çok zor çünkü DVD nin içinde audio_TS ve video_TS diye 2 klasör var video_TS nin içinde 60 küsür dosya var hangisini açacağınız belli değil tektek aç bak aç bak oda uzun iş (zaten çoğunu çalıştıramıyor programlar).

    Zoom player MAX var o mesela ifo dosyalarını açamıyor.Kaldıki sonuçta interaktif menülü DVD ben eğer menü kullanmayacak olsaydım Dual sesli rip indirirdim sonuçta birşekilde kullanmam lazım ama dediğim gibi açınca film çok karanlık ve gece çekilmiş sahnelerde mesela ne oluyor anlaşılmıyor bile




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.