Şimdi Ara

ORION | BDO - Guild Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, "ORION" Guildi olarak hedefimiz, online süresi yüksek, hardcore oyuncuları bir çatı altına toplayıp, oyunun en başarılı ve güçlü guildini kurmak ayrıca diplomasiyle beraber ittifak guild grubunu oluşturmaktır.



    400 üyeyi aşan discord grubumuzla beraber "ORION" artık türkiye serverına hazır ve yeni üyelerini bekliyor...

    Discord Adresimiz :https://discord.gg/sPtfgXd


    Misyonlarımız ve Amaçlarımız;
    Guild sıralamasında 1. sırada yerimizi sabitlemek.
    Oyunun en yoğun bölgesinin kalesini elimizde tutmak.
    İttifak guildlerimizle beraber oyuna hükmetmek.


    Guild Başvuru Gereksinimi ve Kuralları;

    Guild Başvuru Gereksinimleri;
    1-) 18 yaşından büyük olmak.
    2-) Cinsiyeti bay olmak.
    3-) Hardcore oynanış yapısına sahip ya da buna yatkın olmak.
    4-) Sorumluluk alabilme bilincinde olmak.
    5-) Guild kurallarını okumuş ve kabul etmiş bireyler.

    Not: 1. ve 2. madde gereksinimlerini karşılamayan oyuncular, şayet guildimizde bulunan 1. derece akrabalarını referans olarak gösterirlerse ya da oyuniçi diğer oyunculardan sıyrılıp belirli başarılar elde ederlerse(ap/dp level gibi) tölerans gösterebiliriz.

    Guild Kuralları;
    1-) Guild içi bireysel kavgalara, tehdite, şantaja ve küfüre tahammül yoktur.
    2-) Guild içi sevgi, saygı ve görgü kuralları çerçevesi içerisinde kalma zorunluluğu vardır.
    3-) Çeşitli aralıklarla yapılan guild yapılandırmalarında, gear score gereksinimlerini tamamlama zorunluluğu olacaktır.
    4-) Oyunda aktif olunan zaman çerçevesi içerisinde discord kullanmak zorunludur.
    5-) Guild görevleri ve Bölge savaşları süresince gerekli discord sesli kanalında bulunmak zorunludur.
    6-) Diğer guildlerle olan diplomasi kurallarımıza uymak zorunludur.
    7-) Guild görevlerine katılım zorunluluğu vardır.
    8-) Node ve kale savaşlarına katılım zorunluluğu vardır.
    9-) Emir komuta zincirine uyma zorunluluğu vardır.
    10-) Oyun chat kanalları üzerinden(guild chati dahil) küfür kesinlikle yasaktır.
    11-) Yardımlaşma zorunluluğu ve gruplaşma yasağı yoktur
    12-) Kuralları değiştirme hakkı her zaman için Ragefull'da saklıdır xD

    Guild Kurallarının Maddesel Açıklaması ve Cezai Sistem;
    1-) Herşeyden önce "ORION" bir ailedir ve aile içi huzursuzluklara yer yoktur. Bireysel olarak sorun yaşayan ve bir birlerine küsen bireyler ya barıştırılır ya da guildden uzaklaştırılacaklardır.
    2-) Oluşturacağımız toplulukdan tabii ki herkesin bir biriyle çok iyi anlaşmasını beklemiyorum, sevdiğiniz iyi anlaştığınız insanlar olucak bir yandan da o kadar iyi anlaşamadığınız insanlar olucak, 11. maddede belirtildiği gibi anlaştığınız insanlarla gruplaşıp beraber takılabilirsiniz fakat anlaşmadığınız insanlarla da sevgi, saygı ve görgü kuralları çerçevesi içerisinde kalalım ki 1. maddedeki sorunları yaşamak zorunda kalmıyalım, huzurlu bir ailemiz olsun.
    3-) Guildin hazır ve ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılandırmaya gideceğiz.Bu yapılandırmalarda guild üyelerine belirli bir zaman verip, AP/DP gear score'u ve level gibi gereksinimlerde bulunacağız bu süreç bittikten sonra gereksinimleri karşılamayan guild üyelerini alt guildimize geçirip, boşalan slotları alt guilidimizden ya da dışarıdan gereksinimleri tamamlamış playerlarla dolduracağız. Böylelikle ivmeyle gittikçe güçlenen, tamamının hardcore playerlardan oluştuğu, güçlünün güçsüzü taşımak zorunda kalmadığı ve en önemlisi hedeflerimi gerçekleştirebildiğimiz bir guild olabiliriz.
    4-) Discord kullanma zorunluluğu yanlış anlaşılmasın, sürekli sesli kanallarda aktif olup konuşmanız gerekmiyor, afk odasında durmanız ya da sadece online gözükmeniz bile yeterli, sadece kendinizi unutturmayın yeter. Bu kuralın asıl amacıysa size ulaşmamız gerektiğinde oyundan yazmak zorunda kalmıyalım discord üzerinden ulaşabilelim.
    5-) Guild görevleri ve Bölge savaşlarında commender'lar ve grup liderleri tarafından çeşitli sesli komutlar verilecektir, dolayısıyla bu komutları takımca senkronize bir şekilde uygulamak discordumuzdaki gerekli sesli kanalın içinde bulunmanız gerekiyor.
    6-) Diğer guildlerle olan diplomasi anlaşmalarımıza discordumuzdaki "Diplomasi" metin kanalından ulaşabilirsiniz. Guild olarak en önem vermemiz gereken unsurlardan birisi de diplomasidir, dolayısıyla diplomasi anlaşmalarımıza bütün bireyler olarak uyalım ki anlaşmamızın olduğu guildlerle çeşitli sorunlar yaşamıyalım. Örneğin; resmi olarak ittifağımız olan guild üyelerine bilinçli olarak pk açmak yasaktır.
    7-) Guildimizin gelişim sürecinde görevler bizim için en önemli içerik, adeletli bir sistem içinse herkesin bu görevlere katılması zorunludur. Bunun için online olduğunuz saatlere göre 5'erli gruplara ayrılacaksınız, Guild görevleriyle alakalı detaylı liste ve dökümana "Guild Görevleri" metin kanalından ulaşabilirsiniz.
    8-) Node ve kale savaşları bir guildin başarısını gösteren en büyük etken olmak bir yana aynı zamanda gelir kaynağıdır. Başarılı olmamız ve hedeflerimize ulaşmamız için bu savaşlara herkesin katılması ve elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor sonuçta bunun ekmeğini hepimiz yiyeceğiz.
    9-) Guildimizde kesinlikle baskı ve zoraki yaptırımlar yoktur kurallarımız net ve keskindir. Kurallara uymuyanlara baskı ya da tehdit yapılmaz, uyarı ve cezai işlem uygulanır. Emir komuta zinciri ise guild aktiviteleri için örneğin bölge savaşlarında verilecek komutlar için geçerlidir, hiçkimsenin bu haklarını bireysel amaçları ya da keyfi kullanma yetkisi yoktur. Takım oyununa ithafen verilen emirlere uyulması düzenin sağlanması ve başarılı olmamız için gerekli bir unsurdur.
    10-) Herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu ve karşımızdaki karakterlerin arkasında da birer insan olduğunu unutmuyalım. Rakibinize karşı kışkırtıcı ve küçümseyici sözler serbest fakat olayı küfür boyutuna kesinlikle taşımayın. Küfür eden her kim olursa uyarılmaksızın guildden atılacaktır. Bireysel sorunlarınız için guildimiz her zaman arkanızda, size edilen küfürlere karşı biz ekibimiz olarak oyunculuğumuzla gereken cevabı vermesini biliriz aynı seviyeye düşmeye gerek yok.
    11-) Her ne kadar yardımlaşmayı seven, kimsenin hakkının yenmediği, kimseyi bilgisiz bırakmadığımız ilgilendiğimiz bir guild yapısına sahip olsak da yardımlaşmanın bir kural ya da zorunluluk olmaması taraftarıyız. Herkesin yardıma ihtiyacı olabilir, istemekten de çekinmeyin fakat isteyen yardım eder istiyen etmez. Guildimize karşı kötümser bir örgütleşme olmadıkdan sonra gruplaşmaya karşı değiliz, herkes anlaştığı kafa dengi insanlarla beraber takılsın.
    12-) Şaka bir yana emir komuta zincirinin en büyük halkası "Ragefull" bu kuralları hazırlamıştır, kurallar önerilere ve değişiklere açıktır. Herkesin düşüncesine, önerisine saygım vardır fakat son karar her zaman için bana aittir.

    Not1: Yönetim ekibi direkt olarak benim adıma kararlar verir ve uygularlar, guild ile ilgili şikayet ve önerilrinizi yönetim ekibine iletin lakin yönetim ekibiyle ilgili şikayet ve önerileriniz için "Ragefull" ile iletişim kurun.
    Not2: Madde 5,7 ve 8 için mazeretsiz 2 ihlal alt guilde atılma sebebidir. Mazeretli ihlallerde gerekli yaptırım yönetim ekibinin kanaatindedir.
    Not3: Madde 3 ve 6 için tek ihlal için alt guilde gönderme, madde 1 ve 10 için tek ihlal guildden geri dönüşü olmaksızın atılma sebebidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 2 Kasım 2017; 21:18:59 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.