< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
orijinal tyt mat

-
-
zor mu kaliteli mi kafa karıştırıcı mı düşündürücü mü acıtıyor mu
hepsine evetse alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarı testler kolay
mavi testler orta
pembe testler çok az orta genelde zor
ağırlıklı olarak mavi testlerden oluşuyor
pembe testleri çok acıtır düşündürür üzer ve geliştirir mavi testleri ortaya karışık bazen acıtır bazen düşündürür kaliteli ve geliştirir sarı testler ise pek bir olayı yok durumuna göre atlayabilirsin klasik temel sorulardan oluşuyordu hatırladığım kadarıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen hocam üstteki arkdas güzel açıklamış. Sarı testleri 345in klasikleri gibi. Pembeler genelde 4 veya 8 soru oluyor onlar daha zor. Genel olarak mavi testler var. Şu an 2 konu bitti belki de kitabı alırken ön yargılıydım ondan bana zor geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
metin ile piyasanın en iyileri bana kalırsa
sadece pembe ve mavi testleri çözdüm yaklaşık 1.5-2 haftamı aldı üni olmasa daha da kısa sürerdi
Zorluk Skalası
1-2: Antrenmanlarla Matematik, Bilgi Sarmal, Birey A
2-3: 345, Acil
3-4: Metin
4-5: Orijinal, Apotemi
Kitabın hitap ettiği aralık 25-35
1.BÖLÜM 4/5
Temel kavramlara fazla aşinaysan ufkunu geliştirecek az şey var; öncesinde 345-acil gibi orta kaynaklar çözdüysen geliştiğini hissedersin pembe testlerde uçuk sorular vardı
2.BÖLÜM 3.5/5
Burasının çok numarası yok zaten konulardan ötürü soru tipi sayısı kısıtlı ama mutlak değer kısmına ek not düşebiliriz kalanlara göre daha özenli hazırlanmış
3-4. BÖLÜM 4/5
Problemler mükemmel hazırlanmış burada çok vakit kaybettim bu bölümü hakkıyla çözenin denemelerde problem kaçırması çok düşük olasılık.
5.BÖLÜM Zorluk 4.5/5
En zorlandığım kısım burasıydı problemlerden sonra da en beğendim bölüm burası.
6.BÖLÜM 4/5
Ayt ile ortak konular olmasıyla birlikte bana göre tyt kitabından çok ayt düzeyi vakit çalan sorular vardı burası da güzeldi özellikle kümeler ve fonksiyonları çok beğendim
Son kaynak istek gelir vaktim olursa Ephesus'a da bakabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 8 Kasım 2021; 16:0:27 >
-
hocam bana öyle bir soru bankası öner ki
beni ağlatsın
acı çekeyim
işkence ve zulüm olsun bana
ama boşuna olmasın bunlar
geliştirsin beni
345 sb bitirdim, şimdi dediğim ayarda bir sb daha çözüp branş denemelerine geçeceğim
bu konuda çok ciddiyim
ama yanlış anlama beni, zor olması önemli değil, önemli olan geliştirici zor olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 8 Kasım 2021; 16:0:14 >
hocam orijinal patlatabilirsin gibi ya veya problem fasiküllerine yönel sb ile acı çekeceğin sürede
-
o zaman bilgi sarmal endemik apotemi diye gideyim problemlerde
ocakta apotemi problemlere başlarım
sonrasına da o zaman bakarız
teşekkür ederim hocam
gidebilirsin hocam ama bs kendini çok tekrarlıyor anlayacaksın dediğimi çözünce bitirmeyebilirsin hazır hissettiğinde, ayrıca endemiki %100 verimle çöz parçalarsın, bs beni geliştirmişti çok ama o zamanlar ilk karantinadaydık problemlerim normal düzeydi ardından endemik ve apotemi problemleri sene içine yaydım ama dersen apotemi problemler çok mu gerekli bence endemik sağlam halledildikten sonra gerek yok kitabın büyük kısmı bulmaca gibi o sıkıntı
-
Deli mat
endemiği sindirerek gideceğim
çok teşekkürler öpücük
güncel basım yok
Bazı konuların pembesinde kalem oynatamamıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
matım iyi değil gittim bunu aldım ya 3d bundan daha mı kolay bilenler yazabilir mi
up
3d daha kolay ikisinin de orta zor sorularını kıyaslarsak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X