Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
21.729
Cevap
337
Favori
1.642.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: impassive.

Dior homme intense , fuel for life , la nuit de l'homme , guilty ve chic for men'i üstadlar yorumlayabilir mi? özellikle farkedilirlik ve kalıcılık açısından.teşekkürler...

dhi: açık hava, gece kokusu bence, kalıcılık farkedilirlik 10/10 uygunluk: 25 yaş ve üzeri kokusu ve puanı: kadın ruju gibi ama maskülen, orjinal benzersiz 10 puan
    fuel for life: teenager kokusu yapay basit bir koku midemi kaldırıyor anason mu ne var bunda kalıcılık ve farkedilirlik 10/10 kokusu: yapay sentetik ben hiç sevmedim 4 puan
    la nuit: bu da gece kokusu olabilir, meyvemsi kadınların seveceği cinsten kalıcılık farkedilirlik 8/9 kokusu: yapay sayılır, ama güzel bir kokusu var 8 puan 20-30 yaş arası kullanıma uygundur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denondj -- 13 Aralık 2012; 2:35:55 >
  • arkadaşlar yılbaşı nedeniyle bazı parfüm satan mağazalarda indirim olabilir lütfen birbirimizi haberdar edelim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denondj

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

quote:

quote:

Beyler fazla ağır olmayan, kalıcılığı ve yayılışı iyi olan parfüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

neye gore emsal ornek versene alinti yapip beklemek yerine komik bir soru sordugun. Yani sevdigin bir parfum olur ona benzer bir sey ararsin, bana agir gelen sana gelmeyebilir. Sarisinim uzun sacliim 25 yasindayim hangi parfumu kullanmam gerekir? gibi bir soru olmus..

Hiç parfüm kullanmadım desem yalan olmaz

Hmm o zaman biraz parfüm bloglarını okumanı ve parfümleri öğrenip tekin acar, sephora, sevil gibi yerlerde denemeni öneririm. Denemelik boy bende parfüm satıyorum ama beğenini bilmediğim için ne seversin bilemem birkaç parfüm beğen bakalım. Her avm'ye alışveriş merkezine gittiğinde 2 tane parfüm dene birini sağ bileğine diğerini sol bileğine sık. Kokularına ve kalıcılıklarına bak seni tatmin edecekler mi, bir de olmazsa kağıtlara sıktır aynı parfümleri.. Yani il durumunu bilmiyorum ama her rastgele dolaştığında 2 koku denesen ayda 10 koku denemiş olursun en kötü, sonra da beğenilerin oluşunca bir tanesini alırsın almazsın farklı farklı alırsın kafana göre yani :).

hocam merhaba bargello 613 e benzer veya o tarzda bir parfüm önerebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• armani code ultimate kullanan varmı acaba aranızda ? ben geçen hafta almıştım kalıcılığı ve kokosu gayet iyiydi.ancak farkedilebilirliği iyi değil.yada belkide benim tenimden kaynaklıdır bilemeyeceğim.kullananlar siz neler düşünüyorsunuz ?
  • Merhaba Creed Aventus Harvey'de ne kadar biliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: arthurgib

Merhaba Creed Aventus Harvey'de ne kadar biliyormusunuz?

650-750 arası bir fiyatı var dostum..
  • quote:

650 civarı

ahmedim benden önce davranmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 13 Aralık 2012; 12:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

650 civarı

orta doğu ve balkanların en hızlı parfüm fiyatı vericisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Valla açık parfüm kodlarını bilmiyoruz ki, o tarzda bişey önerelim orjinal bir şeyler söyle de öneri yapalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

650 civarı

orta doğu ve balkanların en hızlı parfüm fiyatı vericisiyim

ben de orta doğu ve balkanların en hızlı kargocusu mu oluyorum bu durumda

• Ooo gününde anında teslimat 10 numara paketleme, ürünle ve kargoyla ilgili soruların hepsine cevap verildi, çok ilgili ve bilgili bir üye..
  • quote:

quote:

Valla açık parfüm kodlarını bilmiyoruz ki, o tarzda bişey önerelim orjinal bir şeyler söyle de öneri yapalım

bargello 613 diye aratınca çıkıyor sanırım lacoste unmuş

• quote:

quote:

Dior homme intense , fuel for life , la nuit de l'homme , guilty ve chic for men'i üstadlar yorumlayabilir mi? özellikle farkedilirlik ve kalıcılık açısından.teşekkürler...

dhi: açık hava, gece kokusu bence, kalıcılık farkedilirlik 10/10 uygunluk: 25 yaş ve üzeri kokusu ve puanı: kadın ruju gibi ama maskülen, orjinal benzersiz 10 puan

Hocam Dior Home Intense Orjinal olarak aldım kokuya hayranım fakat hiç farkedilmiyor:( Nedense herkes farkedilirliği yüksek diyor fakat bende daha kimse dönüpte parfümün çok güzel demedi. Orjinalliği konusunda bir kuşkum yok tenimle alakalı bir durum olsa gerek.

Not: Geçmişte Tom Ford kullanmıştım o bile üzerimde farkedilmiyordu

• quote:

quote:

quote:

Malesef orjinal parfümleri konuşuyoruz burada, orjinal adını bulup iletebilirsen ben de orjinal bir koku önerebilirim. Orjinalinden de kopyası varsa bulmak sana kalmış yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

quote:

Hocam Dior Home Intense Orjinal olarak aldım kokuya hayranım fakat hiç farkedilmiyor:( Nedense herkes farkedilirliği yüksek diyor fakat bende daha kimse dönüpte parfümün çok güzel demedi. Orjinalliği konusunda bir kuşkum yok tenimle alakalı bir durum olsa gerek.

Not: Geçmişte Tom Ford kullanmıştım o bile üzerimde farkedilmiyordu

Dior homme intense de kalıcı değilse, parfümler sana göre değil dostum yapacak bir şey yok. Amouage filan kullanman lazım :). Tenin kuru ise parfüm çabuk uçuyor kıyafetine de sıkarak kombin yapmaya çalış.. Kıyafetinde dursunlar en kötü :)

• Zaten öyle yapıyorum ama parfüme değer verip o kadar para harcadıktan sonra hiç olumlu dönüş alamamak çok kötü :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef orjinal parfümleri konuşuyoruz burada, orjinal adını bulup iletebilirsen ben de orjinal bir koku önerebilirim. Orjinalinden de kopyası varsa bulmak sana kalmış yani..

Dediğim lacoste red miş hocam. Bu arada hugo boss ve bvlgari aqua veya black çok duyuyorum onlar nasıldır?

• beyler markafoniden Laura Biagiotti Roma uomo erkek parfümü alan var mı bu parfüm orjinal mi acaba?
  • @PeerNet
    Dkny red de elmalı lacoste red'e benziyor. Ayrıca gucci by gucci de meyveli o tarza yakın bir koku. Bvlgari black plastiğimsi vanilya kokar, bvlgari aqva ise sucul bir parfümdür su gibi temiz ve ferah kokar.. Hugo boss da klasik büro ofis parfümü..

@tidus
    Valla bol su için nemli ciltlerde parfüm daha fazla kalıyor diye bir teorim var..

@byblue
    Ben aldım markafoniden Roma orjinal , kutusunun jelatini yok dünyada da öyle satılıyor..
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.