arkadaşlar zorluk olarak 345<3d<orijinal kalite olarak ise orijinal<345<3d bence. ek olarak da karekök, acil falan çözülebilir. |
Bildirim
arkadaşlar zorluk olarak 345<3d<orijinal kalite olarak ise orijinal<345<3d bence. ek olarak da karekök, acil falan çözülebilir. |
İyi sonlara bırakmayın diyecektim :) Son gaz devam çalısmalara. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben her zaman 345'in 3D'den zor olduğunu savunurum. bence ona göre alın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zor olması önemli değil ki,şu anda piyasada en cok yorum bulunduran yayı 3d 250 280 arasi yorum sorusu vsr siğer kitaplarda 140 160 arası bunu eyupb dedi önerim karekök ve 3d ekstra ihtiyac duyarsan orijinal < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 25 Kasım 2021; 15:54:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet hocam dediğiniz doğru ben de arkadaş zorluk sıralaması yaptığı için yazmıştım onu. yoksa 3D bitince ben de bir degismedim değil :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
konu anlatımı - fasikül - soru bankası şeklinde mi gidiyorsunuz yoksa konu anlatımı - soru bankası - fasikül şeklinde mi gidiyorsunuz, neden? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 26 Kasım 2021; 22:50:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bana gittikçe artıyor gibi geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apotemi kesin çıkacak mı efsane gibi geliyor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |