Şimdi Ara

Orijinal Ayt Mat sb 2021-2022 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar zorluk olarak 345<3d<orijinal kalite olarak ise orijinal<345<3d bence. ek olarak da karekök, acil falan çözülebilir.

• ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt

İyi sonlara bırakmayın diyecektim :)

Son gaz devam çalısmalara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt

ben her zaman 345'in 3D'den zor olduğunu savunurum. bence ona göre alın

• ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt

zor olması önemli değil ki,şu anda piyasada en cok yorum bulunduran yayı 3d 250 280 arasi yorum sorusu vsr siğer kitaplarda 140 160 arası bunu eyupb dedi

önerim karekök ve 3d ekstra ihtiyac duyarsan orijinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 25 Kasım 2021; 15:54:10 >
  • Saçma salak yeni nesil soruları olmasa çok güzel kitap

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet hocam dediğiniz doğru ben de arkadaş zorluk sıralaması yaptığı için yazmıştım onu. yoksa 3D bitince ben de bir degismedim değil :D

• konu anlatımı - fasikül - soru bankası şeklinde mi gidiyorsunuz yoksa konu anlatımı - soru bankası - fasikül şeklinde mi gidiyorsunuz, neden?

• Orijinal güzel kitap ya çözülür bir de apotemi trigo-analitik aldım yanına. 3d ayt iyi ama o kadar da iyi değil,konuların son testleri çözülür ama 3d'nin. 345'in de son testler iyi, bu işi iyi yapıyor yalnız kitapları çok pahalı sırf son testler için alsan 70-80 verilmez ama aytye yeni başlayacaklar 345 ayt sb güzel.

• Önce konu anlatımı izliyorum sonra apoteminin fasikülü olmayan konularda soru bankasından,olanlardan ise fasikülle ilerliyorum. Zaten fasikül sayısı az. Ayt mat için fonk, trigo, Lti. Şimdilik sadece türev ve integral kaldı. Türev fasikülü 1-2 haftaya zor çıkacak gibi duruyor. Bir yandan da tekrar amaçlı haftalık 2-3 test çözüyorum her konudan.

Önce dersin konu anlatımını izlemeli ve konuyu öğrenmeliyiz. Eğer o konuda iyiysek sadece soru çözümü izleyebiliriz ama ben bunu yapmadım nedense. 11. Sınıfta trigonometriyi sağlam tutmuştum. Direkt apotemi çözdüm ek olarak herhangi bir konu anlatımı da izlemedim. Zaten kitap konu anlatım için yeterince iyiydi. "Soru bankaları ile neden başlamadın" diye soracak olursan ben parçadan bütüne gitmeyi seven biriyim. O yüzden fasiküllerle parça parça hallettim. Sonra soru bankalarına geçeceğim.

• Hocamlar, orijinaldeki bir konunun aynı renkteki testleri aynı zorlukta mı yoksa giderek artıyor mu? Mesela son mavi test ile ilk mavi test arasında fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 26 Kasım 2021; 22:50:58 >
  • Bana gittikçe artıyor gibi geldi

• Anladım hocam. Apoteminin türev fasikülü öbür hafta sonu çıkacakmış. O yüzden önümüzdeki hafta full orijinal ile gideceğim. "Acaba ileriki testlerin seviyesi giderek artıyor mu?" diye merak ettim. Teşekkürler

• Apotemi kesin çıkacak mı efsane gibi geliyor :)

• İnstagramdan takip ediyorum. Haftaya kesin çıkacak gibi. Sonraki hafta da integral.
    Aralık sonunda konuları bitirmeyi hedefliyordum lakin türev ve integral geç çıktığı için 1 hafta rötarlı olacak

• Hocam bence de artıyor net bir şekilde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.