Şimdi Ara

Originde BF3 sadece 9.99 Euro Olmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar girdim baktım bf 3 resmen 10 euru olmuş ne iş anlamadım ben girin bakın

arkadaşlar oyunu demin aldım mesaj geldi tele hakkaten 9.99 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur333 -- 20 Şubat 2013; 20:44:32 >

• Premium edition ise 34 euro. Ben hala Bad Company 2 oynadığım için Bf3'ü takip edemedim. Premium edition almazsak multiplayerda ne fark olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Premium edition ise 34 euro. Ben hala Bad Company 2 oynadığım için Bf3'ü takip edemedim. Premium edition almazsak multiplayerda ne fark olur?

çok hunharca oynamam diyorsan bi fark olmaz herhal 1 senedir rahat rahat oynuyorum hatta oyun bana bedavaya geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: edutreader

quote:

Premium edition ise 34 euro. Ben hala Bad Company 2 oynadığım için Bf3'ü takip edemedim. Premium edition almazsak multiplayerda ne fark olur?

çok hunharca oynamam diyorsan bi fark olmaz herhal 1 senedir rahat rahat oynuyorum hatta oyun bana bedavaya geldi

Hunharlıktan kasıt nedir
  • quote:

quote:

quote:

Hunharlıktan kasıt nedir

hardcore

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hunharlıktan kasıt nedir

hardcore

Battlefield'ı iyiye yakın oynarım. Mesela premium almazsam bazı silahlardan, haritalardan mahrum kalma gibi durumlar mı olacak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hunharlıktan kasıt nedir

hardcore

Battlefield'ı iyiye yakın oynarım. Mesela premium almazsam bazı silahlardan, haritalardan mahrum kalma gibi durumlar mı olacak?

bu aralar çok haşır neşir değilim ama benim bildiğim kadarıyla evet bazı silahlar ve haritalar kapalı oluyor ama çokta gerekli olduklarını sanmıyorum premiumu olmayanlar hunharca ezilmiyordu oyundaki en son 2012'nin yazında oynamıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla premium almadım sıkıldım artık,hep aynı sniper, aynı haritalar 3-5 iyi var zaten, ben bile alsammı diye düşünüyorum, ki artık premium oyunla birlikte 100 tl civarı olmuş biz bi tek oyunu 85'e almıştık,premium ayrıca 100 falandı.Almazsanda olur tabi.
  • ben aldım ama 200 le indiriyor çok yavaş iniyor akkye takıldım yazık bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Valla premium almadım sıkıldım artık,hep aynı sniper, aynı haritalar 3-5 iyi var zaten, ben bile alsammı diye düşünüyorum, ki artık premium oyunla birlikte 100 tl civarı olmuş biz bi tek oyunu 85'e almıştık,premium ayrıca 100 falandı.Almazsanda olur tabi.

Tüh ya, almıştım bende. Hala iniyor. Premium çok pahalı geldi, beğenirsem onu da indirime girdiğinde alırım, girmezse de Bad Company 2'ye devam

• bedava saldırın
  • Daha önce hiç netten orjinal oyun almadım. Merak ediyorum ben bunu almış olsam bana kutulumu gelicek yoksa indiripmi oynayacağım?

Kutulu ise bende alayım diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Daha önce hiç netten orjinal oyun almadım. Merak ediyorum ben bunu almış olsam bana kutulumu gelicek yoksa indiripmi oynayacağım?

Kutulu ise bende alayım diyorum :)

Kutulu değil Origin üzerinden download destekli.
  • evet arkadaşlar kaç kişi aldıya ben aldım ama çok yavaş indiriyor akk ye takılınca 2 gündür iniyor
  • Arkadaşlar Amazon'da 9 dolara geliyor oyun, ama online oynanabildiğinden şüphelerim var nedense

http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40834ttlefield-32-Battlefield/dp/B005WWZUQ0/ref=pd_sim_vg_4

Eğer bu verdiğim linkteki ürün online oynanabiliyorsa belirtirseniz sevinirim ona göre satın alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.