Şimdi Ara

orient otomatik saat seçimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    otomatik saatte bütçenin kısıtlı olmaması demek ne demek? +1000tl mi nedir bunun aralığı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bu orientlerin otomatik modelleri ne kadar güvenilirdir fiyatları uygun gibi geldi bana.

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/orient-fem7j007d9-paslanmaz-celik-otomatik-saat-104541913

bu model nasıldır?

saat konusunda hiçbir bilgim yoktu ama geniş çaplı yoğun bi araştırmadan sonra orient otomatik saatlerin fiyat/performans olarak en iyi saatler olduğunu gördüm.

saat forumlarında otomatik orient saatlerin seiko otomatiklere göre daha az sapma yaptıklarını söylüyorlar. dayanıklılık olarak da seiko lardan aşağı olmadıkları söyleniyor.

bu yüzden otomatik bi saat istiyosanız ve bütçeniz kısıtlıysa orient öneririm. bu paylaştığınız model benim tarzım değil o yüzden yorum yapmam pek doğru olmaz

ben bu konuda bilgisizi kusura bakmayın , otomatik saat istemelimiyim avantajı dezavantajı nedir?

pilli alıp pili değiştirmekle uğraşmak istemedim. sonuçta pil değişirken kasası açılacak bu da ufak da olsa bir risk. bir de otomatik saatin bir karizması var diye düşünüyorum. tek dezavantajı haftada 1 ila 3 dk civarı sapma yapması

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

otomatik saatte bütçenin kısıtlı olmaması demek ne demek? +1000tl mi nedir bunun aralığı?

bütçenin kısıtlı olmaması derken nereden baktığına bağlı. bütçenin kısıtlı olmaması demek 100bine kadar yolu var demek de olabilir 1500 liraya kadar yolu var da demek olabilir.

benim bütçemi soruyosanız en fazla 700 vermeyi düşünüyorum
  • Beyler babamdan devir aldığım bir saat işi yapıyorum. Dede mesleğim. Bir firmada hafta içi muhasebe tutsam da hafta sonu dükkana geçerim. Orient in seiko dan kaliteli olduğunu iddia ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.