Şimdi Ara

Oriannanın indirime girme durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce girermi? en son ne zaman girdi? almak istiyorum bu robot-kızı . 605 rp kaldı hesabımda indirime girse hemen alıcamda yoghh

• riottan arkadaşımı aradım yarın indirime giricek sırf senin için kardeşim hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

riottan arkadaşımı aradım yarın indirime giricek sırf senin için kardeşim hayırlı olsun

Yarın indirim yok
  • Pm den morellonun teli attım deathmark dedi de hemen indirime sokar.
  • ya hemen dalga geçin-.-
    tamam trolleyin ama ciddi cevabıda yazın. en son ne zaman girdi ? uzun zaman olduysa girebilir ona göre rp mi ayırıcam.
  • 13/9/2013'te girdi en son. Belki bir ihtimal girebilir. Ama ip olarak al . Çok ucuz çünkü. 4800 2 günde birikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Judicator

13/9/2013'te girdi en son. Belki bir ihtimal girebilir. Ama ip olarak al . Çok ucuz çünkü. 4800 2 günde birikir.

şu aralar çok meşgulum biliyormusun . günde 2 oyun atabiliyorsam atıyorum . teşekkür ederim bu arada yanıtın için.
    önceden 1 günde 1000 yapardım boost olmadan . şimdi boostla 500 yapamıyorum çok az geliyor ... rp ile alabiliyorsam alıyorum
    westtede rp yatıramıyorum.korkuyorum yürütecekler diye. id şifre alıp yüklüyorlarmış güven olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günde en az 30 oyun atan biri olarak kesinlikle ve kesinlikle rp ile champ açmaya karşıyım

edit: 2000 ip birikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 29 Ekim 2013; 22:53:38 >
  • Glandak'ı aradım, şehrine gelince adını pc'ye yaz kod gönderilecek hesabına :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

Günde en az 30 oyun atan biri olarak kesinlikle ve kesinlikle rp ile champ açmaya karşıyım

işte o kadar vaktim yok bneimde günde 2 oyun atıyosam atıyorum -.- önceden en kötü botlara karşı açar 20 20 alırdım :D şimdi insan istiyor .
    günde 500 biriktiremiyorum sen düşün. orianna alacağım sonra hiçbirkarakter düşünmüyorum indirime girerse alırım girmezse kalır ya sıkıntı değil napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Glandak'ı aradım, şehrine gelince adını pc'ye yaz kod gönderilecek hesabına :/

o espriyi yaptılar ya.ama cidden orianna istiyorum ve günde 500 ip falan topluyorum nasıl edicem yapcamda toplucma 4800 ben onun kafasındayım oooof offf :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katss

quote:

Günde en az 30 oyun atan biri olarak kesinlikle ve kesinlikle rp ile champ açmaya karşıyım

işte o kadar vaktim yok bneimde günde 2 oyun atıyosam atıyorum -.- önceden en kötü botlara karşı açar 20 20 alırdım :D şimdi insan istiyor .
    günde 500 biriktiremiyorum sen düşün. orianna alacağım sonra hiçbirkarakter düşünmüyorum indirime girerse alırım girmezse kalır ya sıkıntı değil napalım.

okadar işsizimki şöyle söyleyeyim;

annemler köye gitti (kurban bayramında) bende evde tek başıma... dedimki "gidip marketten 15 paket cips alayım 3 tanede 5 liralık yoğurt oturup oynarım lol"

sonra bayramın 1. günü başladım tamı tamına 78 saat aralıksız pc başında cips yiye yiye devam ettim. ve tamı tamına 174 tane oyun attım. hepsi de normaldi.
    2 tane 6300 lük champ aldım onun dışında elime birşey geçmedi. sonra bi uyku bastırdı. pc yi kapattım ve yattım. sabah kalktığımda kalbim sıkışıyordu akşama kadar kalbim öyle ağrıdı. sonraki gün düzeldi. bu yaptığım iyi birşeymi? hayır ama buda böyle bir anımdır işte...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katss

quote:

okadar işsizimki şöyle söyleyeyim;

annemler köye gitti (kurban bayramında) bende evde tek başıma... dedimki "gidip marketten 15 paket cips alayım 3 tanede 5 liralık yoğurt oturup oynarım lol"

sonra bayramın 1. günü başladım tamı tamına 78 saat aralıksız pc başında cips yiye yiye devam ettim. ve tamı tamına 174 tane oyun attım. hepsi de normaldi.
    2 tane 6300 lük champ aldım onun dışında elime birşey geçmedi. sonra bi uyku bastırdı. pc yi kapattım ve yattım. sabah kalktığımda kalbim sıkışıyordu akşama kadar kalbim öyle ağrıdı. sonraki gün düzeldi. bu yaptığım iyi birşeymi? hayır ama buda böyle bir anımdır işte...

bende kalmasına kalırım online ama işte meşgulluk vs :D
    günde 300 ip geldiğini falan düşünürsem 2 haftada hallederim herhalde 4800 ü :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.