Şimdi Ara

Organlarımı öldükten sonrası için bağışlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bir yararı yok , ama başkası için çok şey değiştirebilir.Organlarımı bağışlayamazsam mezarda rahat edemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi insan bi inceden tırsmıyor değil şu muhabbete şuan bağışlamayı düşünmüyorum bana lazım olsa biri bağışlamasa bişey diyemem çünkü kolay bişey değil gerçekten. Bağışlayana helal olsun iyi cesaret

• Dinine ehemmiyet veriyorsan bu konudaki hükümlerede bakmanı tavsiye ederim kardeşim.

• bende bağışlamayı düşünüyorum ama bağışladığım organlar "organ bağışlamak günah yaeğ" diyen birine gidecekse hiç gitmesin kara toprağa gitsin daha iyi
  • Doğru olanı yapıyorsun hocam.
  • Eğer sen öldükten sonra alacaklarsa bağışlama da problem yok fakat bildiğim kadarıyla insan öldükten sonra organlar da ölüyor. Önemli olan insan ölmeden organları almak.

Haliyle doktor kontrolünde fişin çekilmesi anlamına geliyor.

Bana ters.

• antrofomansi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hep organ bagisladigimda benim ölümüm bir baskasinin sevinci olacak diye dusunurum. ben umrunda bile olmayacagim belki de organi alan kisinin ve benim ölmeme sevinecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de donuma kadar alabilirler. mezara goturcek halimiz yok ya. isine yarayan kullansin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insanı Öldürmek tüm insanlığı Öldürmek gibidir deniyor. Ama biri organ bağışı yapıp hayat kurtarmak isterken dinin şartlarına bak deniyor. Bir insanı kurtarmanın karşılığı da bütün insanlığı kurtarmak kadar büyük değil midir? Beden bütün olarak değil sadece Ruh gidiyor Rahman ve rahim olan Allah'ın yanına. Beden sadece bir Kıyafet.

• Seçebiliyor muyuz bağışlayacağımız kişinin özelliğini? Mesela sabah akşam sigara içip duran, 2 tane fazla içmek için almak için çocuğuna para vermeyip o paraya da sigara alan, çocukların yanında sigara içip pasif içicilikle onları zehirleyen adama vermek istemem ben. Aynı şekilde alkolik olup, çoluğunu çoğunu karısını döven insanlara da bağışlamam Örnekler çoğaltılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

benim de donuma kadar alabilirler. mezara goturcek halimiz yok ya. isine yarayan kullansin

Çok isteklisin istersen sar böbregi gönder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.