Şimdi Ara

Organik Zeytin İle Diğer Zeytinler Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Organik Zeytin İle Diğer Zeytinler Arasındaki Fark



    Özellikle kahvaltılarda sıkça tüketilen zeytinin organik olması durumunda daha sağlıklı olduğu bilinmektedir. Organik zeytin ile diğer zeytinler arasında bazı farklar bulunmaktadır. Organik zeytinin çekirdekleri farklı tonlarda kahverengi iken diğer zeytinler daha koyu, lacivert veya siyah renklere sahiptir. Organik zeytinlerin tadı doğaldır ve aşırı tuz içermemektedir.

    Organik Zeytin ve Kanserden Korunma

    Zeytin birçok vitaminin yanı sıra sağlıklı yaşama kaynaklarından biri olan oleuropein maddesini içermektedir. Bu maddenin hücreleri yenileme, beyin ve kemiklerin gelişimine destek olma ile birlikte vücudu kansere karşı koruyan bir özelliği olduğu ve bazı ülkelerde bu madde kullanılarak kanser önleyici ilaçlar üretildiği biliniyor. Ancak içeriğinde yer alan maddelerden faydalanmak için organik zeytin tüketilmesi gerekiyor.

    Organik Zeytin Üretimi

    Organik zeytin üretiminde zeytinin doğal tadının ve yapısının korunması için yalnızca kendi yağının kullanılması gerekmektedir. Katkı maddeleri kullanılarak ve doğal acımtrak bozularak üretilen zeytinler içerisindeki faydalı maddeleri kaybetmektedir. yoresel.com aracılığı ile organik ürünlere kolayca erişmeniz mümkündür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.