Şimdi Ara

ORGANİK KİMYAYA BOŞUNA ÇALIŞIYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meb müfredatın yarısını temizledi, soracak birşey kalmadı 5 tane organik sorusu gelecek 2-3 taneside adlandırma olacak. haziranda uplarız

• dostum o kadar az gelmez bence çünkü yerine giren bir şey de yok yani belki 1-2 sorusu yerine şu sözel konulardan gelebilir
  • Müfredatı güncel olarak inceliyoruz. Organikten çoook fazla şey silinmedi. ama dikkat edilmesi gereken çok yer var. gelecek olan sorusu 9-10 olacak yine de.
  • Tamam kardes sen calisma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav herkes farklı birşey diyor

Mesela alken eldesi alkol eldesi würtz tepkimesi grignard falan halen duruyor bence palmede vardı

Yarısı kalkmış hali bu mu turşu kalkan kısımları yaz o zaman sallama

• O kadar da kalkan bisey olmadi. O tepkime basamaklari zaten olsa da cikmiyordu. Alkanla eter eldesi kalkti sanirim onlar da bilinse iyi olur mantik anlama acisindan ama cok da buyuk bi kisim degil iki uc tepkime.

• Bir ünite toptan kaldırıldı onlar yerine ne soracaklar? Hemde kalkan çok fazla bişey yok organik te

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palmeye gören hareket eden üniversitede kimya seçmeyecekse boş yere zaman öldürmüş oluyor. Müfredattan kalkan, kazanım listesinde olmayan dünya kadar konu hala palme s.b. de gereksiz yere yer kaplıyor. Adamlar müfredatı takip etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekpeudoh

Palmeye gören hareket eden üniversitede kimya seçmeyecekse boş yere zaman öldürmüş oluyor. Müfredattan kalkan, kazanım listesinde olmayan dünya kadar konu hala palme s.b. de gereksiz yere yer kaplıyor. Adamlar müfredatı takip etmiyor

Onu anlatmaya çalışıyorum herkes piyasadaki kitapları badem alıyor. MEB kitabından haberi olan yok

• Linçe uğramak istemiyorum ama bence de 1 kitap bitirmek gereksiz. adlandırmada sorun çıkmıyorsa tepkimeleri kağıda yazın her gün bakın + olarak normal çözdüğünüz lys kitabının organik kısmını çözün soru kaçıcağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Linçe uğramak istemiyorum ama bence de 1 kitap bitirmek gereksiz. adlandırmada sorun çıkmıyorsa tepkimeleri kağıda yazın her gün bakın + olarak normal çözdüğünüz lys kitabının organik kısmını çözün soru kaçıcağını sanmam.

Bende aynen öyle yapıyorum. 2 3 soru bankası çözen var

• Meb+Palme sb
  • Çap fasikülü alacaktım bu yorumu gördüm. Gereksiz mi? Meb kitabından son 10 gün özet çıkaracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: XLTRN

Çap fasikülü alacaktım bu yorumu gördüm. Gereksiz mi? Meb kitabından son 10 gün özet çıkaracağım.

Hocam benim palme konu anlatımlı lys kitabım var ordan tepkimlere bakıyorum ayrıca eba dan meb kitabını indir sanırım orda daha az tepkime var daha iyi yani konu anlatımlı kitaba bile gerek yok.

Sonra çözdüğün soru bankasını bitir denemelerde iyice pekişir son 1 hafta verim alamazsın her gün 10 20dk da olsa organik bak.

• Yav he he

• ibrahim.h2182 İ kullanıcısına yanıt
    Konu sahibine katılmamakla beraber, Palmede olsa bile alkanların elde edilme yöntemleri kalktı hocam haberin olsun diye söyleyim. Ne Wurtz ne de grignard meb kitabında yok. Müfredat kitapçığı da almamış. Talim terbiye kurulu ... müfredatı diye arttırıp derslerin müfredat kitapçıklarını bulabilirsiniz öğretmenlerde olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyTR33 -- 8 Nisan 2017; 19:9:9 >
  • MEB kitabından nasıl çalışabiliyorsunuz ki

edebiyata ordan biraz çalıştım konu anlatımı berbat (fkbsini bilmiyorum saldırmayın)

• En iyisi certo bende + kimyaözel var

• Valla ben de 12' kitabından baktımda cidden pek bir şey yok.10 soru civarı gelmez gibi geliyor bana da.5-6 gelir gibi
  • Yav biri hayrı için geçen sene ile farkını yazsın :D pek birşey yok diyenler kaldırılanları yazsın bari atıp tutmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.