Şimdi Ara

Organik kimya yapabilenler içeri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Organik kimyayı bir iki günde tamamen halledebilir miyim?? Daha doğrusu bunun nasıl yapabilirim?? Fem simetriden falan baktım ama çok karışık geldi.temelim sıfır sayılmaz.bir kaç denklem biliyorum ester + h2o= asit + alkol gibi bir kaç denklem daha . Ancak ezber yapmak çok zor geliyor.tüm konuyu bu şekilde de ezberleyemem olayın mantığı nedir neleri bilmek gerekir, nasıl çalışmalıyım bilen biri lütfen anlatsın çok duâcı olurum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• balbazarking B kullanıcısına yanıt
    Hocam kitaplarda banada karışık geliyor en iyisi okul defterin düzenliyse ondan çalışman sonrasında palme ardından set yayınları çözmeni öneririm. Aslında zor konu değil başını oturtsan çok sarar bu konu seni sıkmaz. Defter bulmaya çalış bence.
  • halledebilirsin. o denklemlerin hepsinin kendi içinde bir mantığı var. yani neyin nereye gitmesi gerektiği zaten molekülün kendi içindeki çekim gücünden dolayı belli oluyor. biraz sezgi işi.
  • Meb kitabını bi incele.
  • Tepkimeleri ezberlemek yerine mantığını çözmeye çalışırsan iş çok kolay oluyor anlıyorsun bir zaman sonra neyin nereden çıkıp nereye gireceğini.
  • Su anda piyasadaki en iyi organik kimya kitabi mebin12. Sinif konu anlatimli kitabi s.b olarak palme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah beyler defter bulabilirsem bulurum.onun dışında MEB in kitabına bakmak bana da mantıklı geldi.teşekkürler cevaplar için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİZİM KİMYAMIZ- KİMYA ÖZEL
    6 yıl önce açıldı
    Biyoloji mi Kimya mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • palme soru bankası al orda her sayfanın yanında konu özetleri var az az.
    temelin varsa bence o konu özetleri sana yardım eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dankota -- 3 Nisan 2014; 19:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.