Şimdi Ara

ORGANİK BİLEN ARKADAŞLAR Bİ BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K. Asit eldesinde 5 farklı elde yöntemi gösterilmiş simetride ben bunları şimdi çalışsam yarın unuturum. Bunun gibi birkaç yerde daha kastırmış gibi geldi. Bu kadar detaylı bilmek gerekir mi bu konuyu?? Bi akıl verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 soru çıkıyor tabi bilmek lazım bence daha o kısımlara gelmedim ama her 3-4 günde bir tekrar yapmak lazım gibi çok çabuk unutulan bi konu
  • Hocam tavsiyem not alarak çalış ve bir konuyu bitirdikten sonra bitirdiğin konuyla ilgili tüm testleri çöz.Ayrıyeten bir günde 3-4 konusunu bitireceğine 2 tane falan bitir yayarak çalış ama bitirince sağlam bitir.Ertesi gün diğer konuya geçince önceki konuyla ilgili notlarına göz gezdir yeni konuya öyle başla.Evet gerçekten çok ezber bir konu ama o çıkardığın notlar sayesinde devamlı bilgiler elinin altında olucak.Her aklına geldiğinde aç oku.Sonra bi bakmışsın soruları gördükçe kendiliğinden çözülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sen sınavda asagıdakılerden hangısı ıle k.asit elde edilmez diye sormuslardı 5 farklı tepkıme vermıstı sınavın en zor sorularındandı gırenler bilir o yuzden herseyı yala yut bu cıkmaz su cıkmaz dıye dusunmeyın osym lys de affetmıyor
  • Simetriden çalışılırmı organik kimya?Yani simetri yeterlimidir organik için
  • balbazarking B kullanıcısına yanıt
    ben organikten 15 sayfa not nuttum tamamnı her hafta okuyorum unutmuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce simetriden çalışılınır mı organik ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende simetri yok ben fem beyaz olan organik kitabında. çalıştım ve şimdi 1 tane anca soru kaçırıyorum denemelerde zaten şıkları görünce hemen tepkimeleri hatırlıyorsunuz yani öyle ezberlemeye gerek yok soru çözünce alışıyorsunuz tepkimelere

• Peki hocam organik tahmini kaç günde biter?Siz kaç günde bitirdiniz;?
  • 10 günde

1 gün vsepr lewis yapısı falan
    1 gün izomerlik
    1 gün organik reaksiyonlar
    1 gün alkan
    1 gün alken
    1 gün alkin
    1 gün alkoller ve eterler
    1 gün aldehit ve ketonlar
    1 gün karbosill. asitler ve esterler
    1 gün amonyak ve türevleri , benzen

sonra defter tut her hafta oku 1 er test çöz ve lys ye gir fulle

• Anladım hocam :) Yardımınız için teşekkürler
  • Tepkimelere kadar olan kısmı bitirdim bugün temelim vardı daha öncede bakmıştım zaten 13 sayfa not çıkardım. Palmeden de soru çözdüm 200 civarı . Tepkimeleri 5-6 güne yayarak bitireceğim zaten zor sorular oradan geliyor. Yorum için teşekkürler..

• zteska Z kullanıcısına yanıt
    Aynen fizikte bazı formülleri yazdım bir kağıda arada bakıyorum yararlı oluyor öyle

• DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun geçen yıl bende girdim ama soruları unuttum. Ama Fizikteki evrenin genişlemesi sorusu vardı o da çok detay bilgiydi mesela . Her detaya bakmak gerek.

• balbazarking B kullanıcısına yanıt
    aynen sana tavsıyem meb kıtapların duruyorsa kesınlıkle bi goz at organıgı felan cok guzel anlatmıs dıger fızık meb kıtapları ve biyoloji 12. sınıf meb kıtaplarıda kaliteli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.