Şimdi Ara

Organik 3'ten 6'ya nasıl çekilir..? (10 soruda) (Yapmam Gerekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, başlıkta da okuduğunuz gibi benim organik sallantıda, 5 gün için nasıl bir yol izlemeliyim.
    Nereye ağırlık verirsem karşılığını kolaylıkla alırım.Fikirlerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_diferential -- 17 Haziran 2013; 10:29:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dh_diferential

Evet, başlıkta da okuduğunuz gibi benim organik sallantıda, 5 gün için nasıl bir yol izlemeliyim.
    Nereye ağırlık verirsem karşılığını kolaylıkla alırım.Fikirlerinizi bekliyorum..

hiç temelin yoksa biraz zorlar seni ama biraz alt yapın varsa rahat halledersin. bence yazarak çalışmalısın ama herşeyi değil mesala aldehitlerin eldesi başlığı altında kısa kısa elde edilme tepkimelerini yaz hepsi için bunu yap uzun uzun yazmayacağın için rahat bi günde halledersin palme organik varsa o iyi. bi de indirgenme yükseltgenme olaylarını iyi kavramalısın zaten hepsinin eldesine çalışırken bunu da öğrenmiş olacaksın asıl önemli kısımlar bunlar. adlandırma kısmın nasıl onu bilmiyorum tabii
  • e.s.t E kullanıcısına yanıt
    tepkimeler zor ya ezber kısmı basit bence ben tepkimede ne oldugunu takip edemiyorum bazen birey organik var benmde 5 tane yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

tepkimeler zor ya ezber kısmı basit bence ben tepkimede ne oldugunu takip edemiyorum bazen birey organik var benmde 5 tane yapmam lazım

bireyin organiğini bilmiyorum ama fark eden bişey olmaz bence o eldeleri bildikten sonra gerisi geliyor yani demek istediğim primer alkoller yükseltgenince aldehit oluşur diyoruz tamam ama yükseltgem işinin neyle nasıl olduğunu bildikten sonra gerisi birbirinin aynısı gibi geliyor. 5 taneye kısıtlama kendini umarım daha çok yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.s.t

quote:

Evet, başlıkta da okuduğunuz gibi benim organik sallantıda, 5 gün için nasıl bir yol izlemeliyim.

hiç temelin yoksa biraz zorlar seni ama biraz alt yapın varsa rahat halledersin. bence yazarak çalışmalısın ama herşeyi değil mesala aldehitlerin eldesi başlığı altında kısa kısa elde edilme tepkimelerini yaz hepsi için bunu yap uzun uzun yazmayacağın için rahat bi günde halledersin palme organik varsa o iyi. bi de indirgenme yükseltgenme olaylarını iyi kavramalısın zaten hepsinin eldesine çalışırken bunu da öğrenmiş olacaksın asıl önemli kısımlar bunlar. adlandırma kısmın nasıl onu bilmiyorum tabii

Palme organik var ama tam anlamıyla kavramak bana zor geliyor açıkçası netten desteklemeye çalişsamda duzgun bı yer bulamadım fikriniz var mı sizin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

quote:

Orijinalden alıntı: e.s.t

quote:

Palme organik var ama tam anlamıyla kavramak bana zor geliyor açıkçası netten desteklemeye çalişsamda duzgun bı yer bulamadım fikriniz var mı sizin ?

teknofeme baktınız mı? maalesef net üzerinden konu çalışmadım hiç o yüzden yardımcı olamıycam sanırım :(

nasıl calıscagom hakkında sorarım sana tabi rahatsız etmessem arada suan basladım ilk hibritleşmeleri hızlı gecicem şekillerini ve vsperi ogrenip hidrokarbonlarda ne yapmamı önerirsin onceden az bakmsıtım okumaları yaparım herhaldede eldeleri yazmak cok uzun karışabilir bende meslek lisesiyimde hidrokarbon ünitesine nasıl calısıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

nasıl calıscagom hakkında sorarım sana tabi rahatsız etmessem arada suan basladım ilk hibritleşmeleri hızlı gecicem şekillerini ve vsperi ogrenip hidrokarbonlarda ne yapmamı önerirsin onceden az bakmsıtım okumaları yaparım herhaldede eldeleri yazmak cok uzun karışabilir bende meslek lisesiyimde hidrokarbon ünitesine nasıl calısıyım

yok ne rahatsız etmesi. adlandırmalarda nasılsın. primer sekonder izo neo olaylarını bilmelisin ösym napar hiç kimse tahmin edemiyo ama denemelerde genelde ayrıntı şeyleri soruyolar mesela siklo alkanlar katılma tepkimesi vermezler ama siklo propan istisna o veriyo. az bi zaman kaldığı için alkan alken vs özelliklerini özelliklerini oku yeter bide ileride izomeriler var optik izomeri biraz karışık geliyo bana her kitap biraz farklı anltıyo o konuda benim de yardıma ihtiyacım var alkan alkenlerle ilgili şeylere tepkimelerde de çalışacaksın zaten en önemlsi tepkimeler allah yardımcın olsun kolay gelsin tepkimelerde de elektrofil nükleofil kısmı çok soruluyor

elektrofil nükleofil hiç anlamadım nebilim okicam aynen tepkimeleride takip ederim yapcak bişey yok onlrı yazıp ezberlicek vakit yok çok aynen busene kolayda sorsalar herkesin morali bozuldu lys1den tamam senle mesajlaşırız kardeş adlandırmalar fena deil o bütil köklerini şaşırıyorum izobütil falan bazende sınavda vaktim olur düşüncek umarım organik bakıyorum sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.