Şimdi Ara

ORG ALICAM LÜTFEN YARDIM EDİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok acil fikirlerinizi bekliyorum, org çalmak istiyorum nota bilgim vasat bile denemez daha yeni yeni uğraşmaya başladım bu işin tekniğiyle, elimde çok eski bir casio org var inanılmaz basit, modeli filan yazmıyor.

    Bu konuda bilginiz varsa, beni çok basit bir alet olmayacak ama çok da abartı olmayacak şekilde, öğrenirken beni rahat kılacak, ama ileride olur ki kavramaya başlarsam da hemen elimden düşmeyecek bir tavsiye bekliyorum. Fikirlerinizle biraz olsun kafamda seçeneklerin netleşmesini umut ediyorum.

    Şuan seçeneklerim arasında bu model öne çıkıyor


    Verdiğim linkteki org basit bir seçenek biraz daha üstüne çıkabilirim, özellikle piyano moduna girdiğimde ses kalitesinin çok iyi olmasını bekliyorum, bu seçenek ne kadar iyi tam olarak emin değilim o açıdan ve diğer açılardan?







  • Lütfen benim için oy verin (ve linki paylaşın)


    http://www.tallenge.com/vote/vote0.aspx?vid=5f16f9a6-db15-4265-8c92-44edf356ab80



    Yarışmanın bitmesine sadece 2 gün kaldı ve vereceğiniz oylar benim için çok önemli. Herkes oy verebilir üyelik falan gerektirmiyor.

    Bana kalırsa bilgisayarla da uğraşmayı seviyorsan MIDI Klavye al. Bazı modellerde ön yüklü gelen ses bankaları da oluyor.

    Linkini verdiğin model hakkında bilgim yok ama çok basit duruyor, zaten iyi bi klavye almak istesen ucuz olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 26 Mayıs 2014; 21:28:03 >




  • arkadaşlar bende org almayı düşünüyorum bu siteden bir çok modele baktım online chat bölümünden müşteri temsilcisi tüm teknik detaylar konusunda yardımcı olmakta. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.