Şimdi Ara

Order & Chaos Online Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 levelim kasılcak yer yok tavsiyesi olan varmı?
    Birde guildim yok varmı DonanımHabere özel guild felan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FRosvay kullanıcısına yanıt
    Sadece görevleri yaparak 70 level olmak 8-10 gün arasında sürüyor. Oyunun görev mantıgını kavramaya çalışın sadece

• Oyun oldukca eski cogu turk oyuncu birakti bedava olmasi ile epey bir genc oyuncu baslamis ama bende 4 aydir girmedim, 70 level gorevlerle elmasla veya bazi grind yerlerinde kasilarak olabilirsin ilk hesabinsa gorevle ol zaten uzun surmez olay sonrasinda basliyor pvp/pve setler arena dg vsvs olgun ve tecrubeli arkadaslarin oldugu bir guild olsa yeniden baslanir da ben eudan sirf coluk cocuk dolusmus diye amerika svsine gectim o derece kotuydu

• Bende amerika serverındayım hocam. Çok fazla Türk arkadaş yok. Destek olucak bi teşkilatta bulamadım sıkıldım sildim oyunu.

• Arkadas listemde epey duzgun turk tanidim ama hepsi belli sebeplerden birakti oyunu duzenli oynayan bir 20/25 kisilik teskilatimiz olsa guzel olurdu arena larda dg lerde sohbet muhabbet felan ki cok degil 7/8 ay once sesli sohbetle mzl felan yapiyorduk hey gidi gunler, kalan arkadaslar ya yaslari kucuk ve fazla saygisizlar yada yaslari buyuk ve hakkaten muhabbetleri cok bayat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Game Time Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.