Şimdi Ara

Orbital vs Aydın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mümkünse ikisini de çöz ama aydın daha çok önerilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınav için orbital çözmeye gerek yok.aydın yeterli sadece

• aydın bence. ikisni de çözdüm orbitalde gereksiz sorular vardı. aydın tek geçerim
  • Orbital de aydın da gayet yeterli kitaplar.Hangisini seçsen pişman olmazsın ama Aydın benim tercihim olurdu.Daha fazla ve kolay zor her türlü soru tipi var.Aydın soru bankası al bir de orbital deneme al bence ikisini de çözmüş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 20 Ağustos 2020; 22:33:15 >
  • Bende öyle düşünüyorum hocam aydın SB+orbital deneme güzel kombinasyon olur.

• Orbital iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palme çözdüm, Aydın çözdüm. Mezuna kaldım. Çözecek kitap kalmadı. Denemeleri de çözdüm. Bu sene ne yapacam ben؟

• tyt icin
    aydın soru + denemeler
    ayt icin
    orbital+aydın + denemeler olarak gideceğim tyt kimya soru bankası görünce deliriyorum artık kusacağım.
  • Orbital soru bankası üstüne aydın deneme

• Orbital daha çok eski tip işlem ağırlıklı konuyu her ayrıntısı ile bilip bilmediğini sorgulan bir kitap aydın da bu kadar zor olmasa da gene işlem ağırlıklı bilgiyi sorgulayan bir yayın bence hocam ikisinden birini çözüp üstüne bilgi sarmal veya üçdörtbeş gibi yorum isteyen kaynaklardan çözmeniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkhan.y -- 21 Ağustos 2020; 7:44:51 >
  • Aslında palme kimya sb yeterli olucaktır. Aydın kimya denemeleri ile de gelişebilirsin. Orbitalin denemelerinden çok fazla verim almıştım ben. Çok farklı tipte sorular görmemi sağladı ve sınava girerken fule yakın yapacağımı biliyodum. 1 yanlışım çıktı sadece ayt kimyada o da dikkat hatasıydı. En kolay sorular hep kimyadan gelir. Zor eşiğini diğer derslerde geliştirmeni öneririm ayrıca.
  • Eğer çözecek başka kaynak bulamıyorsanız Çözüm3D ve 345 çok iyiydi onlara da bakabilirsiniz ayt kimya için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 21 Ağustos 2020; 11:28:49 >
  • Aydının kitabını orbitalin denemesini çöz. Aydının denemesi tam sınav düzeyindeydi ancak her yerde gördüğümüz sorulardı. Her çeşit soruyu görmek adına böyle yap. Orbitalin kitabını da çözdüm o da güzeldi ancak bazı nedenlerden dolayı sadece birini çözebilirim dersen dediğim gibi yapman daha yararlı olur

• Hocam bence ikisi de birbirinden iyi aydın orbitale göre bi tık zordur ama eğer imkanın varsa ikisini de çöz derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.