Şimdi Ara

Oral-B / Braun Elektrikli Diş Fırçasını Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
29.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu diş fırçasından almayı düşünüyorum (oral-b vitality) 30tl civarında. Eğer bu veya benzeri ürünleri kullandıysanız iyi temizliyor mu? Beyazlatıyor mu? Manuel fırçadan daha iyi mi?

Oral-B / Braun Elektrikli Diş Fırçasını Kullanan Var Mı?

Hepsiburada linki:http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-sarjli-dis-fircasi-vitality-3d-white-d12/productDetails.aspx?productId=sgbraund12w&categoryId=26012117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 13 Kasım 2012; 22:34:20 >

• Bende vardı güzel temizliyordu ya, iyi hatırlattın. Yarın gidip başlık alayımda kullanayım. Normal fırçadan çok daha iyi.
  • 1) plak temizliyor mu?
    2) parlatıcı hazne ne?
  • ben tavsiye etmiyorum,başlığı çok sert,vibrasyonu çok güçlü ve dişlerimin anasını ağlatıyor :=) sürekli diş etlerimi kanatıyor normal manual bir fırça al yumuşaklarından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Chipset

1) plak temizliyor mu?
    2) parlatıcı hazne ne?

Kullananlar plağı temizlediğini söylüyor parlatıcı hazne ortasındaki sarı çember
  • buna para verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bu sağa sola dönüyor mu yoksa sadece öylesine titriyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Benim anlamadığım bu sağa sola dönüyor mu yoksa sadece öylesine titriyor mu?

masaj aletimi o hacı sadece tirtresin heralde dönecek. bu arada 30 tl çok gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

quote:

Benim anlamadığım bu sağa sola dönüyor mu yoksa sadece öylesine titriyor mu?

masaj aletimi o hacı sadece tirtresin heralde dönecek. bu arada 30 tl çok gibi ya

Ailecek kullanılabiliyor artısı o. İki tane ekstra başlık 20 tl. Bikere alıyorsun sonra başlık değiştiriyorsun ki kaliteli bir fırça 10 tl zaten bana çok da pahalı gelmedi.
  • bende bunu pilli olanı var 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum . plak felan hiç bişey yok dişlerimde ama yılda 1 kere diş doktoruna temizletiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorran

bende bunu pilli olanı var 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum . plak felan hiç bişey yok dişlerimde ama yılda 1 kere diş doktoruna temizletiyorum

Hocam colgate mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lorran

bende bunu pilli olanı var 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum . plak felan hiç bişey yok dişlerimde ama yılda 1 kere diş doktoruna temizletiyorum

Hocam colgate mi?

hayır braun diş macunu da crest kullanıyorum rengi felan bunun aynısı başlıkları da aynısı var bende ama pilli
  • Diş fırçaları arasında hiç fark olduğunu düşünmüyorum hele bu elektrikli olanlar bana kalırsa süper gereksiz-işe yaramaz.
  • Eğer düzenli olarak kullanacaksan al. Gerçekten farkettiriyor. Ama sadece önemli zamanlarda, dışarı çıkarken, aklına estikçe falan diş fırçalayan biriysen boşuna para verme. Normal fırçalardan bir farkı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Eğer düzenli olarak kullanacaksan al. Gerçekten farkettiriyor. Ama sadece önemli zamanlarda, dışarı çıkarken, aklına estikçe falan diş fırçalayan biriysen boşuna para verme. Normal fırçalardan bir farkı olmaz

Günde iki kere fırçalıyorum. Benim merak ettiğim farkeetirdiğini nerden anlıyorsunuz yani ne fark hissetiriyor ağızda?
  • İlk günlerde diş kanatır ama iyi temizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

İlk günlerde diş kanatır ama iyi temizler.

Hocam iyi temizlediğini nerden anlıyorsunuz belki normal fırça da bu kadar temizliyordur.
  • quote:

quote:

Hocam iyi temizlediğini nerden anlıyorsunuz belki normal fırça da bu kadar temizliyordur.

+1
  • quote:

quote:

Pürüz falan hissetmiyorsun dişlerinde mesela.

• quote:

quote:

quote:

Pürüz falan hissetmiyorsun dişlerinde mesela.

Dişteki lekeleri çıkarıp beyazlatıyor mu peki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.