Şimdi Ara

Oracle Veritabanı & Tivoli Middleware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Maximo Asset Management programını kurmaya çalışıyorum bu aşamada ara katman yazılımı olan Tivoli Middleware kurarken bir sorunla karşılaştım ve bir türlü bu soruna çözüm getiremedim. Şuan oracle veritabanı 11g r2 bilgisayarımda kurulu bundan sonraki aşama olarak tivoli middleware'ı yüklüyorum ancak ek-1 deki hatayı alıyorum. Programın sql server 2003 ve 2008 sürümlerini desteklediği yazılı ve bilgisayarımdaki sql server versiyonunun desteklenmediği hatası veriyor. ek-2 de program ekle kaldırdan bilgisayarımdaki yüklü sql server sürümlerini gösterdim. Çözüm için yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler
    EDİT : arkadaşlar çıkan uyarıda sql server 2008 r2 'yi desteklediği yazıyor ancak ibm'in sitesinde desteklenenler arasında 2008 sp1 var 2008 r2 yok. bilgisayarımdaki mevcut sürümde r2. (ibm sitesi linki aşağıda) Yardımlarınızı bekliyorum
    http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v32r1/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.ccmdb.doc%2Finstall%2Ft_ccmdb_installmw.html

ek-1 =

ek-2 =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 2 Ağustos 2012; 17:21:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.