Bildirim
Optik ve 10.Sınıf Dalgalar AYT'de Çıkar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende seninle aynı şekilde gidiyorum yayındenizi+fizikle barış. Optik kısmı zaten tytden bilmemiz gerektiği için bence aytde olması muhtemel. Dalgalar konusuda öyle ve kitaptada kırınım girişim gibi konuların testleri var.Bu arada ben daha başlardayım sadece içindekiler kısmından bakarak söyledim. Yanlışım olabilir kusura bakma -
Ya geçen sene 2 tane tytde sordu adamlar optiği aytde sormadılar. Riske atma kardeşim üzerine git belli mi olur 1 tyt 1 ayt sorarlar çıkacağı %99 bir konu optik yazık olmasın
Tyt ayt beraber sb istiyorsan tekrar için Nihat bilgin çöz. Tam tekrar kitabı bazı sorular vakit alır ama soru sayısı az ösym tarzı ve kaliteli sorular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveen -- 17 Şubat 2019; 14:5:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim cevapladığınız için, bencede özellikle fen derslerinde konuları tyt ayt olarak ayırmak yanlış, konuyu sağlam halletmek için sb'de şart nihat bilgin ve mf kazanımı inceleyip karar vericeğim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
AYTde optik çıkmaz ama dalgalar çıkabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X