Şimdi Ara

Opskins.com nasıl kullanılır bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
10.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumda araştırdım opskins'le ilgili başlıklar var ama nasıl kullanılacağını kimse açıklamamış, o yüzden yeni başlık açma ihtiyacı hissettim

Konumuza gelirsek; cs go'da m9 bayonet bıçağım var. Nakite ihtiyacım olduğu için steam pazardan satmak istemiyorum. Bu sitenin güvenilir olduğunu duydum. Girdim satmaya çalıştım bi türlü beceremedim. Accounts'tan trade url'dir ıvır zıvırdır hepsini doldurdum. Sonra checkout'a tıkladım bişeyler yazdı galiba olumsuz şekilde. Sonra sell'e tıkladım, bi türlü envanterim gözükmüyo. Yanda bişeyler yazıyo meali şu: satabilmek için steam level'inin en az 5 olması ya da profilinin gizli olması gerekiyo yazıyo. Steam levelim 5 değildi bende profilimi gizledim. Tekrar girdim sell'e yine aynı uyarı. Neyse dedim bari steam levelimizi yükseltelim. Uğraştım ettim kart satın al birşeltir falan filan derken steam levelimi 5 yaptım sonunda. Yine girdim sell kısmına. Yine aynı uyarı. Yani anlıyacağınız bi türlü beceremedim satmayı. Gördüğüm kadarıyla donanımhaber'den bu siteden alışveriş yapmış tecrübeli arkadaşlar var. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

He bi de son bişey sorucam bu siteyle ilgili. Opskins'de araştırdım benim bıçağı buldum bi 12000 op yazıyo altında bi de 14597 op yazıyo. Altındaki 14597 op'nin yanında tavsiye edilen fiyat yazıyo. Peki alttaki fiyat tavsiye edilen fiyatsa üstteki ne fiyatı? opskins'teki minimum fiyatı mı? Yani bu bıçağı satabilmek için kaç bine koymam lazım arkadaşlar? 100 op=1 dolar (Bu arada steam pazardaki fiyatı 390 tl)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opskins.com'u Kullanma Kılavuzu

Opskins.com, oyun içi eşyaların alınıp satıldığı bir çevrimiçi pazar yeridir. Bu platform, oyuncuların Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ve diğer popüler oyunlardan eşyalarını güvenli ve kolay bir şekilde alıp satmalarına olanak tanır.

Hesap Oluşturma

Opskins.com'u kullanmak için önce bir hesap oluşturmalısın. E-posta adresin, kullanıcı adın ve şifrenle kaydolabilirsin. Kaydolduktan sonra profilini ayarlayabilir ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirebilirsin.

Eşya Satın Alma

Opskins.com'da eşya satın almak için arama çubuğunu kullanarak istediğin eşyayı arayabilirsin. Eşyanın durumunu, aşınma seviyesini ve fiyatını filtre kannst. Bir eşya bulduktan sonra, "Satın Al" düğmesine tıklayabilir ve ödeme işlemini tamamlayabilirsin.

Eşya Satma

Opskins.com'da eşya satmak için envanterine gitmeli ve satmak istediğin eşyayı seçmelisin. Ardından, eşyanın fiyatını ve durumunu belirleyebilir ve "Satışa Çıkar" düğmesine tıklayabilirsin. Eşyan satıldığında bir bildirim alacaksın ve parayı hesabından çekebileceksin.

Güvenlik İpuçları

Opskins.com güvenli bir platform olsa da, çevrimiçi işlemler yaparken her zaman dikkatli olmalısın. Güçlü bir şifre kullanmalı, iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeli ve şüpheli e-postalara veya web sitelerine karşı dikkatli olmalısın.

Müşteri Desteği

Opskins.com herhangi bir sorunla karşılaşırsan yardımcı olmak için bir müşteri desteği ekibine sahiptir. Destek ekibiyle destek biletleri aracılığıyla veya sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birincisi trade link kayıt et dedikten sonra sell tıklayınca inventoryden seciyorsun bende sattım ama sendeki sorunlların hiç birini almadım ama şunu kesindir profil gizliyken olllmaz cünkü trade yollluyamaz sana o kesin acık olacak 2ncisi bir market satış fiyatı 2 satıcının o anki satış fiyatı yazar alıcının kolayllığı icin yapılmış bişey
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    ustacım yardımın için teşekkürler. profili açtım sell'e tıkladım yine çıkmadı inventory falan. ne yapmam gerek acaba bi bilgin var mıdır??
    hala aynı uyarıyı verip duruyo: satabilmek için minimum steam levelin 5 veya steam profilin gizli olmalı. levelim 5 zaten. profili hem gizli hem açık yapıp denedim ikisinde de inventory gözükmedi.
  • ben tekrar denedim sorunsuz oluyor sizde bi sorun var ama neyden pek anlamadım ben verdiği hatayı yazsanız belki buluruz
  • gizlilik ayarlalarının olduğu kısmın ss cekip atarmısın
    kardeşim sell'e tıkladığımda çıkan sayfa aynen bu

http://i.imgur.com/aLUDRq8.png
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    gizlilik ayarları:http://i.imgur.com/IxsYKLP.png

opskins account bölümü:http://i.imgur.com/ZwoAc1P.png

opskins'te sell'e tıkladığımda çıkan bölüm:http://i.imgur.com/aLUDRq8.png

• burda verdiği hata ya 5 level degilsiniz yada hesabınız gizli diyor gizlilik bölümündeki envater 4ncü tik kaldırın ve yorum izlerini acın sonra opsikinden bi cıkıs giris yapın browerser kapatıp acın yani deneyin eğer bunlar ollmuyorsa yapacak bişey kalmıyor cünkü verdiği hataların hepsi normalde doğru oluyor
    kardeşim sağolasın bi aşama kaydettik sanki. o uyarı gitti ama başka bi uyarı geldi şimdi de. steam hesabınızın envanterinde ürün bulamadık diyo şimdi de.

bu da fotoğrafı:http://i.imgur.com/QQfasrT.png

şimdi ne yapmam gerekiyo acaba bi fikrin var mı?
  • sell tusuna devamlı basarak deneyin bugta kalmıs olabilir bende de oluyor arasıra
    kardeşim gerçekten çok teşekkür ederim sonunda oldu. fotoda bu:http://i.imgur.com/XrgDBsS.png

son olarak bişey sorucam kardeşim. sen satış yaptığına göre piyasayı biliyosundur. şimdi ben benim bıçağı opskins'de araştırdığımda 2 fiyat yazıyo üstteki 12000, alttaki 14597. şimdi ben bu bıçağı satabilmek için sence hangi fiyata koymalıyım?
  • hacı fiyat konusunda bişey diyemem yanlız bazı şeyleri bilmen lazım diyelimki sattın ucuza koydun paypalla para yattı paypalda senden para kesiyor ona göre hesaplaman lazım zarar edip satacaksan burda forumda satmak daha mantıklı
  • konuyu hortlatıyorum arkadaşlar opskinsden para çekme nasıl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.