Şimdi Ara

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
58.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünyada reno 6 serisi çıktı bizde daha gelip gelmeyeceği bile belli değil. opponun amiral serisi find modelleri Türkiyede yok. piyasadaki en üst modeli reno 5 şuanda. 5 pro bile yok. ülkecek ekonominin ne kadar battığının kanıtı bu oppo bu ülkede amiral gitmez diye üst modellerini getirmiyor paso a serisi reklamı yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo reno 4 lite telefonun ekranı kırıldı garantisi var ama servis fiyatları malum. En uygun yolla ekran nerden taktirabilirim acaba yardımcı olan olur mu?

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden yada letgo gibi yerlerden anakart yanmış telefon satıyorlar ekranı sağlam belki daha uyguna düşer
    Ankarada 5 aylık cihaz var 2000 tl pazarlıkla düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 16 Kasım 2021; 14:23:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlara ekran jelatini çatladığı için çıkarttım şimdilik ekranı çıplak kullanıyorum kolay kir iz tutmuyor ama yine de riske etmek istemiyorum telefonumu temiz defosuz kullanmayı seviyorum trendyoldan buna uygun ekran koruyucu bulamadım kamerayı kapatıyor sizin bildiğiniz buna uygun koruyucu satan biryer var mı? yada kamera dahil tam kaplayan koruyucu taksam ön kameranın görüntüsü bozulur mu? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Komple kaplama yapıyorlar 100 tl civarıydı
    50 tl civarına telefona uygun ekran koruyucu taktırdım ekran koruyu oppo reno lite 4 ait
    Daha önce uydurma takılmıştı kalktı

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

esenyurtta 15 tl ye takan yer var ama kamera delikleri olmadığı için taktırmadım yarın taktırırım artık teşekkürler

• tam kapatan koruyucu taktırdım kamera görüntüsünde bir bozulma olmadı.

• monitör veya notebook ekran görüntüsü alabilir misin? bence görüntü bozuk çıkacaktır.

• The souls migration kullanıcısına yanıt

kullanmıyorum

• Guvenlik odakli guncelleme gelmis, bilginiz olsun.

• memnunov kullanıcısına yanıt

öff çok lazımdı. güncellemicem

• Dün akşam geldi.600 MB güvenlik güncellemesi.

• Oppo Reno 4 Lite'ı alıp kullanmamdan bu yana bir yıl geçti neredeyse.

Özetle söylemem gerekir ki; performansta bir değişim yok gayet güzel; ki telefonun normal çalışma modu yüksek performansa bile ayarlı olmadığı halde performansı böyle.

Yazılım tarafında bu kadar menü olan başka bir telefon bilmiyorum. Bu kadar menü bir IT uzmanı için bile gerekli değil kanaatindeyim. Fakat burada söylemem gereken bir şey var ki bu çok önemli bir eksiklik. Mesela telefondan fotoğrafları aktarmak istiyorsunuz bunun için Geliştirici Modu'nu açıp USB ayıklama modu vs. derken birkaç ayar yapmanız gerekiyor. Bu Android 11'le gelen bir saçmalık oldu. Halbuki Oppo'nun fotoğrafları aktarmak için de bir yazılımı bulunmadığı için insanlar vasat olarak bu işlemi başka türlü nasıl yapacaklar ki? Bu problemi geri bildirim olarak Oppo'ya söyledim. Kabloyu taktığımız anda ne yapılacağı ekrana eskisi gibi gelmeli. Bunun haricinde yazılım tarafıyla ilgili söyleyecek bir şey yok, tabi keşke bir versiyon daha güncelleme alsa. Fiziksel olarak kullandığım kılıf gayet tasarımsal olarak şık ve kaliteli olduğu halde telefonun arka kapağında küçük soyulmalar meydana getirdi. En başta leke sanmıştım fakat yakından baktığımda leke olmadığını anladım. Bu kapak değişimi ile ortadan kalkacak bir durum tabi. Son olarak aklıma bir sorun daha geldi. Telefona gelen bildirimler çok geç geliyor. Mesela pc'den whatsapp kullanırken whatsapp pc'ye gelen bildirim telefona birkaç dakika geç geliyor diyebilirim. Buna bir güvenlik protokolü mü engel oluyor bilemedim. Oppo müşteri hizmetleri teknik olarak çok yetersiz olduğu için sorma gereği bile duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justruth -- 2 Aralık 2021; 19:51:2 >

• benim de 1 seneyi geçti 13 ay oldu bende performansından memnunum bir düşüş olmadı hızlı

• güncelleyen ve olumsuz bir gelişme gören oldu mu?

edit: güncelledim bir sorun yok şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03ECCCBA8 -- 4 Aralık 2021; 18:51:52 >
  • Default çok daha iyi.

• Arkadaşlar ekran kırıldı telefon çalışıyor içindeki fotoğrafları kurtarmanın bir yolu var mı? Pc ye bağladığımda bağlantı sesi geliyor ama sanırım ekrandan seçim yapmadığım için telefon hafızası çıkmıyor pc de. Ekran fiyatları da çok pahalı 1500 civarında.. Açıkçası o kadar para veremem telefonu geçtim bebeğimin fotoğrafları vardı içinde onları alabilsem yeter. Varmı bir çözüm önerisi olan?

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Google fotoğraflar yüklümüydü acaba telefonda? Eğer varsa bilgisayardan giriş yapıp bakın orada yedeklenmiş duruyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abba sever kullanıcısına yanıt

açık alanda default daha iyi ama iç mekan ve az ışıklıda gcam çok daha iyi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.