|
max. 50 adet saat alarmı kurulabiliyor. hayal kırıklığına uğradım dersem yalan yazmış olurum. |
|

|
max. 50 adet saat alarmı kurulabiliyor. hayal kırıklığına uğradım dersem yalan yazmış olurum. |
|
Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor; H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum. "Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"... |
|
Çook teşekkür ederim.Sayenizde hallettim. |
|
|
Hem işime yaradı hemde bu forumdan haberim yoktu sayenizde üye olup takip etmeye başladım.Tekrar teşekkürler. |
|
|
akıllı kenar çubuğunun çıkıntısı, klavyede harf basımına etki ediyormuş. önce tuş takımında titremeyi kapattım farketmedi. sonra baktım ki akıllı kenar çubuğu var sağ kenarda. bunu komple kapatınca klavyedeki sağ kenara yakın kalan harflerin kullanımı düzeldi. iğrenç bir olaydı doğrusu. bu android upgrade için yeni versiyonları bekleyenler. stabil olmadıktan sonra android 13 olmuş ne fayda.. bence sorunlu bir işletim sistemi bu coloros 11 |
|
Herkese iyi forumlar bahsettiğiniz konuya ilişkin bilgiyi yeni edindim ( oppoforum aracılığı ile ) deneme aşamasındayım şuan için biraz fark ettiğini düşünmekle birlikte kesin sonucu bi kaç gün içinde pil kullanımı resimleri ile paylaşacağım fazla uzatmadan yapmak istediğiniz şeye geçelim; Ayarlar > Ek Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Tüm verileri sil > Sadece sistem ayarlarını sıfırla ( Veri kaybı yaşanmayacaksınız sadece sistem ayarları ilk haline dönecektir. ) seçeneğine tıklayıp telefonu yeniden başlatın ve %100 şarj ile bir deneyin. Umarım işe yarar, iyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bu yazı bir alıntıdır. Pil Ömrü Nasıl Daha Uzun Tutulur ? Her insanın kendine göre sevdiği veya sevmediği şeyler vardır. Örneğin bir insan elmayı, ayvayı ve çileği sever iken muzu sevmeyebilir. Aynı bu şekilde telefonumuzun pilinin de sevdiği veya sevmediği şeyler vardır. Pilinizin sevmediği şeyler ise şarjının yüzde 15‘in altında tutmanız, aşırı sıcak ortamda şarj etmeniz, şarjda iken kurcalamanız‘dır. Ve telefonunuzu böyle kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Ancak 2 ayda bir pil kalibrasyonu için telefonunuzu % 100 şarj ettikten sonra % 0′a kadar kullanmanız ve bir daha %100′e geldikten sonra 10-15 dk boyunca şarjda bırakmanızıda ayrıca tavsiye ediyoruz. Bu şekilde pilimiz’in nasıl daha uzun ömürlü kullanılacağını anlatmış olduk. Bir diğer konu ise telefonumuzu kullanmadığımız zaman şarjının nasıl olması ve ilk kez telefonu aldığımız zaman uygulayacağımız şarj işlemi. Öncelikle telefonumuzu kullanmadığımız zaman %50 – %60 seviyelerinde ve kuru, serin bir yerde saklayabiliriz. Telefonu ilk aldığımız zaman ise şarjını %0′a kadar bitirmek ve %100‘e kadar şarj ettikten sonra ortalama 1 saat kadar şarjda bırakmak telefonumuzun bataryası için iyi olacaktır. |
|