|
Hoparlör tarafında biraz daha iyileşme olabildiğine sevindim artık uygun olanı bulmak size kalmış :D |
|

1 Mobil
|
Hoparlör tarafında biraz daha iyileşme olabildiğine sevindim artık uygun olanı bulmak size kalmış :D |
|
|
merakımı mazur görün, aklınızdaki cihazı merak ettim hoparlör deseniz sonuçlarına bakılınca iphone çoğu telefona nazaran geride kalıyor özellikle honor magic ekran deseniz piksel, iphone, samsung, iqoo dışında samsung ekranı kullanan yok zaten piksel ve samsung kafadan eleniyor, iqoo ise zaten oyuncu telefonu çoğu özelliği buna odaklı kasa ve ahize tercih meselesidir tabi ne desem önemi yok şarj girişini pek anlamadım, şarj girişi avrupa yasalarıyla artık ortak standartta gerek sertifikalar gerek kullanım ömrü, tek değişen iç bağlantısı ve malzemesi bu konuda apple ve samsung zirvedeyken xiaominin sicili kabarık iqoo 15 ultra güneşte en parlak sonucu ve en uzun sonucu veren yegane telefon performans açısından redmagic 11 kadar hiçbir telefon veremez ama yine a19 kadar verimli olmayacak yani bu söylediklerinizden yola çıkınca toplama pc gibi oluyor böyle bir cihaz yok keşke olsa da alsak ama bazı konularda öne çıkan cihaz olabilir oda sizin için iphonemuş sanırım |
|
|
valla söylemeseniz kesinlikle anlamazdım genelde insanları ciddiye alıyom yani aşırı açık ironi olmadıkça çünkü bu forumda bir kaç farklı konu altında yorumlar baktım insanlar sağlam paket bir cihaz görse de bazı konularda eksik hissedince o cihaza yanaşmıyo hani tercih meselesi yine ama insanları memnun etmek cidden zor |
|
|
Sabah sabah güldürdünüz Selfie video blind test reveal: the Samsung Galaxy A37 wins a decisive victory https://www.gsmarena.com/selfie_video_blind_test_reveal_the_samsung_galaxy_a37_wins_a_decisive_victory-news-72842.phpBende bu testten sonra A37 almaya karar verdim |
|
Hocam şimdi telefonu kumpasla ölçtüm söylenen kalınlıkdan 0.2mm daha kalın böyle olmaz ben Samsung'a geçmeye karar verdim hoparlörü ve ekranı da iyidir kesin. iPhone'da böyle bir sıkıntı yok kumpasla ölçüm yapsam kalınlık aynı gelir yazık günah milleti kandırıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kurulan büyük kumpası kumpasla açığa çıkarmak dahiyane hocam elinize sağlık aydınlattınız bizi |
|
|
bu güncelleme ilk çıktığında küçük bir güncelleme gibi görünüyordu ama sonradan buna beta update diye bir paylaşım da görmüştüm hangisi doğru tam emin değilim. Belki de cihazı yeni alan ve önceki güncellemeleri yüklememiş kullanıcılar için durum farklıdır; çünkü paylaşımı yapan en son medyasında 16.0.7.201 güncellemesi var. Burada beta deniyor. W (@Wvisioncreation) on X https://x.com/Wvisioncreation/status/2056614369983906166 |
|
|
Benim attığım Tayland, ama belki Hindistan da resmi çıkışına 3 gün var. Ön siparişteydi belki o yüzden sürüm güncellemesini stabil çıkarmışlardır o yüzden dediğiniz gibi büyüktür. Benzer şeyi 210 için de demişlerdi beta sürüm diye ama bakalım belki oda büyüktür stabil olan. |
|
Söylenti olarak uçuk rakamlar söyleniyor. Huaweinin katlanırım 130 dan girmişti bunlar da onun altında kalmaz. O fiyatlara kaç adet satabileceklerini düşünüyorlar veya satacak mı bende merak ettim :) N6 yerine X9 ultra getirmeyi düşünseler daha çok potansiyeli vardı. Hem katlanır telefon hem çinli marka ikilisi çok niş bir kitleye hitap ediyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 19 Mayıs 2026; 19:17:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Malum youtuber, 170 den aşağı beklemeyin dedi artık nabız mı yokluyor önceden alıştırıyor mu bilmiyorum. Huawei ve OPPO'daki bu yüksek fiyat özgüveni nereden geliyor anlamış değilim. Benzer düşünceyi X9 Ultra ve X300 Ultra içinde düşünüyorum. OPPO ve Vivo neyse Android ve Snapdragon ile geliyor bir nebze tamam dersiniz ama Huawei deki Harmony OS ve çöp derecesindeki çipset e rağmen fiyat bu denli pahalı olmasının bir sebebi yok. Huawei ürünleri kullanmış biri olarak gözümde sadece pişmanlık. Evet yani hem Çinli firma, hem pahalı hem de katlanabilir olması alıcı kitleyi muazzam düşürüyor. 5 stokla falan giriş yapacak herhalde. bu yıl Apple katlanabilir gelecek deniyor, muhtemelen 180 bin tl çıkabilir onu almak varken bunu almazdım. X9 Ultra getirmek yerine şu N6 yı getiriyorlar daha ne olsun. Belki bir mucize olurda Temmuz veya Ağustosta X300 Ultra gibi getirirler fakat X300 Ultra için yine malum kişi çok pahalı olacak iPhone 17 Pro Max dan pahalı dedi. en az 150 binden bahsetmişti, gözümde X300U için 150 bin aşırı fazla. |
|
Neyse ki alttan Xiaomi geliyor 😂 17 serisi adam olmuş gibi yazılımı/kamerası , batarya ömrünü görmedim pek onu da artık yüksek kapasite koyarak çözerler, kayıtlı Xiaomi lerden devam ederiz napalim 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bataryası çok övgüye değer değil hocam. Kamera tarafını ise bir nebze Lofic ve 1 inç sensör sayesinde baya kurtarmış. Lofic seneye OPPO için konuşuluyordu. Xiaomi 17 Pro Max ile X9 Pro arasında mah fark olmamasına rağmen yine ciddi fark oluşuyordu. Hatta izlediğim iki videoda Xiaomi 17 Ultra ile Oppo X9 Ultra karşılaştırılmıştı; birinde Oppo %30 pilde kalırken Xiaomi %1’deydi, diğerinde ise Oppo %28 iken Xiaomi %5 civarındaydı. Yani pil tarafında Oppo sürekli daha iyi. Üstelik bunlar Çin cihazları, Xioami de globaller ciddi manada kötüydü sırf bataryası 6800 yerine 6000 olduğu için. Bir tanesini burada paylaşmıştım, gördünüz mü bilmiyorum. Bu yıl sırf kayıt açığı oluştuğu için kayıt imkanı doğdu, yoksa o da olmayacaktı. Seneye bootloader olmayacak cihaz sayısı artacak, sideloading tarafı bile kapanıyor. İş yaş. Şuradan izleyebilirsiniz, özetini de yazmıştım Oppo Find X9 Ultra [ANA KONU] https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163515619< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 19 Mayıs 2026; 21:4:5 > |
|