Şimdi Ara

OPPO Find 5 (Kutu Açılışı ve Mini İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ykuru Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Hemen de 2 aydır yolunu gözlediğim Oppo Fin 5'e dün gece kavuştum. Yıllardır devam eden iPhone maceramı biraz olsun bir kenara bıraktım...

Video'yu izledikten sonra aklınıza takılan bir soru olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

ÖNEMLİ NOT:

şuana kadar iki versiyon yükselttim. ve her yükseltmeden sonra kurduğum uygulamalar olsun, rehberim olsun, mail adreslerim olsun hepsi uçtu. bir yazılım yükseltmede bu tür şeylerle karşılaşmak oldukça kötü bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 1 Temmuz 2013; 19:32:59 >

MacBook Air / iPhone 16 Pro MAX / Sony PlayStation® 5 Slim / Anthem AVM 60 / Mark Levinson Proceed 5 Channel / Lexicon LX-7 / SVS Ultra Tower Speaker - SVS Ultra Center and Atmos 11.1 Sound System / Zidoo UHD5000 / Zidoo x20Pro / Zappiti Reference 4K / Apple TV 4K / Xiaomi Tv Max 86" Tv L86M7-Esme / Synology DS2419+ / THECUS N7710 Nas Server / PSN: haQQoroma Twitter: haQQo / Diablo: haQQo 2635

• videoda ses senkronizasyonu sorunu var.

Graphic & Industrial Designer
  • Nasıl aldın yardımcı olurmusun

fiyatı ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babd -- 1 Temmuz 2013; 10:46:31 >
    MacBook Air / iPhone 16 Pro MAX / Sony PlayStation® 5 Slim / Anthem AVM 60 / Mark Levinson Proceed 5 Channel / Lexicon LX-7 / SVS Ultra Tower Speaker - SVS Ultra Center and Atmos 11.1 Sound System / Zidoo UHD5000 / Zidoo x20Pro / Zappiti Reference 4K / Apple TV 4K / Xiaomi Tv Max 86" Tv L86M7-Esme / Synology DS2419+ / THECUS N7710 Nas Server / PSN: haQQoroma Twitter: haQQo / Diablo: haQQo 2635
  • quote:

Orijinalden alıntı: babd

Nasıl aldın yardımcı olurmusun

fiyatı ne kadar

video da nasıl aldığımı anlattım.

Fiyatı da 450 yuro civarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayara gecince izlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

BMW X6 4.0d xDrive Beyaz

███████████████
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.