Şimdi Ara

Oppo’dan ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo’dan ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti



    Katlanabilir telefonlar geçen yıldan itibaren hayatımıza girmeye başladı ve önümüzdeki dönemde pek çok farklı konsepti görmüş olacağız. Üreticiler verimlilik tarafında da yenilikler sunacak konseptler üzerinde çalışıyor.



    Oppo’dan bir ilk



    Oppo’nun Japon Nendo ile birlikte tasarladığı yeni katlanabilir akıllı telefon konsepti üçlü menteşe sistemi ile diğerlerinden ayrılıyor. 7 inçlik uzunlamasına bir ekrana sahip olan akıllı telefon 3 farklı ekran boyutu sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Disney+, 23 Şubat'ta Türkiye'ye gelebilir



    Normalde ikiye katlanarak kapanan telefonun üst kapağını bir miktar yukarı katladığınızda 40mm uzunluğunda bir bilgi ekranı ortaya çıkıyor. Daha fazla işlev için biraz daha yukarı katladığınızda bu kez 80mm boyutunda bir ekranınız oluyor.



    Oppo’dan ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti



    Bu yöntem esnasında kamera paketi her zaman size doğru bakıyor. Son olarak ekranın tamamını açabiliyorsunuz. Bu kez bir arka kamera paketiniz oluyor. Bununla birlikte oldukça uzun bir telefon haline geliyor.



    Oppo bu konsepti gelecek yıl hayata geçirebilme düşüncesinde. Genişleyebilir akıllı telefon konseptini ise 2022 yılında hayata geçirecek. Firmanın bunun haricinde normal katlanan ve Z katlanan tarzda da çalışmaları mevcut.



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Oppo Tri-Fold
    Oppo Tri-Fold
    Oppo Tri-Fold
    Oppo Tri-Fold
    Oppo Tri-Fold




    Kaynak:https://wccftech.com/oppo-tri-fold-smartphone-concept/







  • Zamsungun katlanabilirinden daha iyi olduğu kesin

  • Oppo has no problem with telefonu katlamak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A40356F19 -- 14 Aralık 2020; 20:19:42 >
  • Çinlilerin katlanır telefondaki inovasyon adına çok iyi fikirleri var ama icraat gelince sadece huwaie dışında piyasayada ürünleri yok. Xiaomi'nin cıo'sunun elindeki o muazzam telefon nerede ise 2 yıl geçti hala esamesi okunmuyor. Huwaie ayrı tutuyorum engellenmeseydi şuan tekel marka olabilirdi. İddialar gerçekse de hak ediyorlar demekten alamıyor insan. Samsunga laf atmak yerine de saygı duymak gerekiyor. Adamlar, kozmetik olarak tam istenilen seviyede olmasada 3 farklı katlanır telefonları var piyasada. Oppo inovasyon adına daha hızlı davrandığı kesin. Eksikleri ve handikaplarla dolu bir ürün gözüksede böyle ürünlere ihtiyaç var. Resimden daha fazlasını görmek gerekir. Umarım güzel ürünler çıkarıp piyasaya da yerini alır.
  • gerek yok

  • Yakında dürüm yapacaklar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.