Şimdi Ara

Opetten 15 TL D&R Çocuk kitap kodu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
18.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d&r online web sitede neden kod geçmez ki?

oysa ki herkes web sitesine online e-ticaret sitesine önem verir

bu D&R adam olmaz sanki her yerde D&R var?

siteleri de ne alsan uzun süre bekletir tedarik edemez hunharca iptal eder iadeyi de 2 ay sonra yaparlar ya?

D&R online web siteleri sinek avlarken bunlar vatandaşı cebinde kodla ekstra eziyet ediyorlar
    mağaza 130 km uzakta Antalyada var daha nerden alacağım

almayayım ossun bitsin!

ha sahi Dogan grubu elden çıkaracaktı?
    kime sattılar D&Ryi?
    turkuaz medyaya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

çikolata degi bunları tek mi denediniz yoksa yanında kitap varmıydı. bi çocuk kitabı alıp yanına çikolata ekleyince oluyor gibi üstteki fişten anladığım kadarıyla

Alıntıları Göster
    bak öyle olabilir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

hocam aynı kodla 3-4 defa alsak kasiyer laf edermiki..ard arda değil de..10 dk bir aynı kdu ilk defa veriyormuş gibi yapsak..))

Alıntıları Göster
    kod çalışıyorsa, dediğin şekilde yap

• vitriol kullanıcısına yanıt
    avmye gidip ekstra alışveriş yapasın diye ya da mağazada görüp de canın çeker, ekstra biseyler alırsın

zaten senin için değilmiş bu kampanya, 130 km gitmeye değmez

• bugün ankamall avm den 4 tane art arda kullandım, 15 tl.lik veya 17 18er tl.lik şeklinde her fişe ayrı kod girdi, laga luga yapmadı.
    dr kartı zorunlu dedi, kartınız olmadan hiç bir kampanyaya dahil olamazsınız dedi (inanmasam da bende uzatmadım artık)
    ben sadece çocuk kitaplarına baktım. 0-6 yaş arası 7-8 tl. den başlıyor.
  • dostlar kullandığınız kodları burdan ya da pm den atabilecek olan varmı..çocuga bir kaç kitap alayım diyorum..bende sadece bir kod var..yanlış anlamayın kullanmadığınız kodu istemiyorum..kullandığınız kodu istiyorum..teşekkürler..
  • dün akşam kodu kullanmaya gittiğimde ortadaki ürünlerde ekstra 30 idnrim vardı çocuk kitaolarında.kasaya gittim inirim yapmadı,iki indirimi biarada yapmıyomuş ya indirimsiz fiyattan alıp dr kodu kullanıcan yada sadece %30 indirim uygulancakmış.biliginiz olsun.ne adar dogru bılmıyorum.kasiyerin yalancısıyım
    mecbur kitapları bırakıp başka indirimsiz ürün almak zorunda kaldım:(
  • online alışverişlerde de geçseydi iyiydi ..

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    neden laf edecek ki görevini yapıyor,
    ben tek seferde 3 kodu da verdim 4 kitap aldım 3 defa fiş kesti
    bir problem çıkartmadı ve çok nazikti
  • Bende az önce yaşadıklarımı anlatatım..

2 kitap aldım 9tl yazıyor arkasında. Kitapların olduğu rafın üstünde d&r karta %30 indirim kampası yazıyordu.

Kasaya gittim kodu verdim, telefon numaramı istedi, dr kart alman lazım karta özel bu kodlar v.s dedi mecburi mi dedim kartsız kod olmuyo dedi, tmm dedim.

Ne kadar toplam dedim 1 tl dedi fişde vermedi gıcık oldum ona biraz, neyse dr kart almış oldum.

Bir diğer gıcık şey: 4-5tl civatına çocuk kitabı var mı diye sordum yok dedi. Masal kitapları bile 6.90tl dedi.

Bende bayaa baktım ucuz kitap yok.

11tl lik bir tane beğenmiştim onun yanına alayım diye baktım yok.

Çikolata v.s denemedim.

Velhasılkelam karta özel %30 indirim BENCE düşüyor.

Ama gıcık işte tek tek kasaya gidip bu bu düşüyor mu diye sormak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk75 kullanıcısına yanıt
    23 Nisan günü kullandığım 9 kodda Hem ürün indirimi hemde 15TL indirimi bir arada kullandım.

24 Nisan dün 5 adet daha kod bulup gittim, kasiyer ilk önce bir kişinin birden fazla kod kullanıp kullanamayacağını sorması gerektiğini bir gün öncesinde sorun çıktığını belirtti. Sonrasında mağaza müdürü olduğunu tahmin ettiğim kişiden onay alıp kodları kullandırdı fakat ürün indirimi olan %30u kullandırmadı. Bende 23 Nisan kampanyası bitti herhalde diye düşünüp üstüne düşmedim.

23 nisan günü 29.90 olan Redhouse Kidz yayınları Pinokyo-Altın saçlı kız ve 3 ayı- kırmızı başlıklı kız kitaplarını 3.2-4.2 TL ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 25 Nisan 2018; 16:32:29 >
  • Kasada tüm indirimler ve 15 TL'lik kod düşüyor. Düşmüyor diyen kasiyer işi bilmiyor.

• Ankara Tunali da nasıl işliyor arkadaşlar deneyen var mı?

Sorun çıkarıyorlarsa boşuna gitmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

Kasada tüm indirimler ve 15 TL'lik kod düşüyor. Düşmüyor diyen kasiyer işi bilmiyor.
    Hocam ben alamadım kasiyer denedi denedi olmadı dedi. İndirimsiz fiyattan aldım. Üstüne D&R kartta verdi. Çokta bir artısı olmadı bana. Nasıl oluyor bir yöntemi var mı?

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Hocam önce Dr kartı okutuyor sonra ürünü.

Kodu yazıyor en son.

Tüm indirimler düşüyor ve kalan tutar olursa ödüyorsunuz.

Olmazsa bedavaya almış oluyorsunuz.

• Çikolatayla 12.5 tl lik kitap aldım. Çikolata düşmedi ödedim kasada

• monsterghose kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler

• Uygulama kod vermiyor artık. Kullanılmış kodlar tekrar kullanılabiliyorsa kullandığınız kodları PM den paylaşabilir misiniz. Deneyip durumu buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

Ankara Tunali da nasıl işliyor arkadaşlar deneyen var mı?

Sorun çıkarıyorlarsa boşuna gitmeyelim.
    sorun çıkarma diye bişey yok, eşşek gibi yapacak işini, sanki kendi cebinden çıkıyor
    ondan sonra gidip ekşide konu açıyorlar, yok starbucks bizi köle gibi çalıştırıyor, yok burger'da günde 17 saat çalışıyorum ... adam kampanya yapmış, ses çıkarmadan gir kodları işte, kapitalizmi ne kadar zarara uğratırsak o kadar kardır

onu geçtim, yine burda da var malesef, adam gitmiş d&r'dan 40 liralık kitabı kodla 25e almış, göbek atıyor, halbuki o kitabın maliyeti 2 lira, kitapyurdu gibi yerlerde fiyatı 15 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

Uygulama kod vermiyor artık. Kullanılmış kodlar tekrar kullanılabiliyorsa kullandığınız kodları PM den paylaşabilir misiniz. Deneyip durumu buraya yazarım.
    emin misiniz ? kampanya 30 nisana kadardı halbuki
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.