Şimdi Ara

OPETH İZMİR KONSERİ!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle konser muhteşemdi! Konser öncesi bi' kaç gün boyunca İzmir'de olmam nedeniyle internet erişimim olmadığı için buradan kimseye herhangi bi' haber/buluşma gibi bi' olay olduysa katılamadım.

Konser günü baya dolu dolu geçti, her ne kadar benim için tam bi' facia olsada saat 14:00 civarı imza gününe gittik arkadaşlarımla ve oradaki manzarayla ilk darbeyi yedim. Neredeyse bomboştu ve en berbatı Mikael ile Martin Mendez yoktu.. Neyse ki ortamın boşluğundan faydalanıp bol bol imza aldık, resim çekildik, Fredrik'le ve Martin'le ayak üstü muhabbet etme şansına eriştim. 14:00-16:00 arası olması gereken imza organizasyonu nedense Fredrik, Martin, Per 3'lüsünün yaklaşık 14:20 civarlarında kalkıp gitmeleriyle son buldu. Ben Mikael ile tanışamamamın verdiği hayal kırıklığıyla arkadaşlarımla masalardan birine oturdum ve soğuk bi' bira ile kendime gelmeye çalıştım. Bi' kaç ufak şey dışında yaklaşık 17:00'ye kadar orada kalabalık bi' grup halinde muhabbet ettik, bira içtik, konsere hazırlandık.

18:20 civarı Soyer'in önüne geldik, dağın başı misali etrafta hiç bi' market, bakkal vs. olmaması üzerine bilmem kaç metre uzaklara yürüyerek kıyıda köşede bi' bakkal bulup kapı açılana kadar idare edecek kadar alkol depoladık. Geri dönüp dışarıdaki çimimsi otlara yayılarak alkol tüketimine başladık ve zamanla eksik arkadaşlarımızda tamamlandı. 19:00'da açılması gereken kapının 20:00 civarı açılmasıyla ayaklarımıza kara sular inse de içeri girer girmez o heyecanla herşeyi unuttum.
    21:00'de Opeth sahnedeki yerini aldı ve Mikael tek kelime bile etmeden paldır küldür Heir Apparent ile konsere başladılar. Sahne önünde tam ortada, Last FM'cilerin hemen arkalarında kalıyorduk. Bol bol "Bleak" diye bağırılmaya teşvik edildik.
    Şarkılar, setlist bence muhteşemdi. Godhead's Lament, The Night and the Silent Water, Credence gibi şarkıları canlı dinleme şansına eriştim.
    Bol bol foto ve video çektik; ancak videolar ve güzel çıkan fotoğrafların çoğunluğu arkadaşımın makinesinde kaldığı için henüz ekleyemiyorum. Elime geçtiği anda burada sizlerle paylaşacağım.
    Yanlış hatırlamıyorsam eğer, Fredrik'in solo'sunun neredeyse tamamı, Hessian Peel'in ilk 2-3 dakikası ve The Night and the Silent Water'ın tamamını çektim. En kısa zamanda upload edip paylaşıma sunacağım.

• İstanbul konserindeki "Hook" enstantenesi ve The Lotus Eater performansı.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7063581040655071303
  • Görüntü çok dandik ama ilginç olmuş bu hook işi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.