Bildirim
Operadan Foruma mesaj atamıyorum!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tarayıcı ayarlarından kaynaklanan bir sorun sanırım bende opera kullanıyorum böyle bir sorun mevcut değil araçlar tercihler gelişmiş güvenlik bölümünden herhangi bir ayar değişikliği söz konusu ise bu tür bir hata alıyor olabilirsin bir kontrol et istersen -
ayarlarda bu bir yalnıslık mı var anlamadım sizinkide böyle değilmi ben güvenliğe daha once hiç girmemiştimde ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 22 Temmuz 2008; 19:01:40 > -
bende sahtekarlık koruması etkinleştirilmiş durumda alttaki güvenlik protokollerine tıkladığımızda açılan menüdede 3 başlık var üçüde işaretli dostum. -
böyle yaptım yine aynıyardım edin ya yazılım genel bölümünede açtım ordada çözemediler format da atamam
-
içerik engelmeyemi kullandın yanlış biyerde acaba çünkü gördüğüm kadarı ile videolarda hatayı vermiş direk resimlerde falanda böylemi ? bu arada format atmana falan gerek yok şuan hangi opera sürümünü kullanıyorsun yazarmısın eğer güncel ise kaldırıp yeniden kurarsın en fazla ama güncel değil ise yenisine güncellersin yani büyük bir sorun değil. -
Kullanılan antivirus programlarından dolayı da bunu yapabiliyor. -
ben hep opera kullanıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: NEGA
içerik engelmeyemi kullandın yanlış biyerde acaba çünkü gördüğüm kadarı ile videolarda hatayı vermiş direk resimlerde falanda böylemi ? bu arada format atmana falan gerek yok şuan hangi opera sürümünü kullanıyorsun yazarmısın eğer güncel ise kaldırıp yeniden kurarsın en fazla ama güncel değil ise yenisine güncellersin yani büyük bir sorun değil.
ya reklamları engellemiştim ama bir sorun yoktu durduk yere böyle oldu bende anlamadım neden oldugunu butun reklamların engellemesini kaldırdım hala aynı ayarlardanda baktım bişey yok hepsi normal birde 9.51 sürümünü kullanıyorum silip 9.50 yi yükledim ondada aynı üzerine 9.51 i yükledim yine aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 22 Temmuz 2008; 20:50:22 >
-
up -
ya bu operayla flashget i nasıl kullancaz onuda bi deyiverin bide ben içerik engelleden reklamları engelleyip tamam diyorum çıkıyorum ama reklamlar gene olduğu yerde duruyo sırf bu yüzden operayı bırakabilirim
-
up -
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
up
-
ya belki orada wireless çekmeyebilir -
dimağımızı zorluyacak espriler yapma lütfen -
benim opera da nedense hiç bi siteyi açmıyodu "aynı sorun yoktu". Her şeyi denedim opera ya alıştığım için format atmak zorunda kalmıştım -
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
quote:
Orjinalden alıntı: NEGA
içerik engelmeyemi kullandın yanlış biyerde acaba çünkü gördüğüm kadarı ile videolarda hatayı vermiş direk resimlerde falanda böylemi ? bu arada format atmana falan gerek yok şuan hangi opera sürümünü kullanıyorsun yazarmısın eğer güncel ise kaldırıp yeniden kurarsın en fazla ama güncel değil ise yenisine güncellersin yani büyük bir sorun değil.
ya reklamları engellemiştim ama bir sorun yoktu durduk yere böyle oldu bende anlamadım neden oldugunu butun reklamların engellemesini kaldırdım hala aynı ayarlardanda baktım bişey yok hepsi normal birde 9.51 sürümünü kullanıyorum silip 9.50 yi yükledim ondada aynı üzerine 9.51 i yükledim yine aynı
hocam bence opera ile ilgili bütün eklenti uygulama ne varsa bilgisayarınızdan kaldırın kalıntılarını temizlemek için aracı programlar var onlardan biri ile tamamen temizleyin daha sonra hiç kurmadığınız bir dizine opera türkiyenin sayfasında verilen haftalık derleme 9.52 yi kurun kurduğunuz klasörü görmek istemiyorsanız gizlide yapabilirsiniz sorun olmuyor ayrıca 9.52 yi şuan bende kullanıyorum sorunsuz olarak bu yönetimide bir deneyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X