Şimdi Ara

Opera sürekli çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Operayı açtığım an çöküp kapanıyor kendi kendine tekrar açıyor çökmeden kurtarıldı diyor tekrar çöküp kapanıyor Sorun ne olabilir silip baştan yüklemek istemiyorum yer imlerim önemli

• Niye opera kullanıyorsun ki
  • Opera eskidendi, simdilerde neredeyse bitti. Tabii benim için...
  • batixxx kullanıcısına yanıt
    C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable bu konumda bookmarks adında bir dosya var onu yedekle.
    sonra programı kaldırıp tekrar kurabilirsin. operayı kurduktan sonra bookmarks dosyasını aynı konuma kopyalamayı unutma. dosya değiştirilsin mi diye soracak. evete tıkla yer imlerin operaya yüklenmiş olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.adrian

C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable bu konumda bookmarks adında bir dosya var onu yedekle.
    sonra programı kaldırıp tekrar kurabilirsin. operayı kurduktan sonra bookmarks dosyasını aynı konuma kopyalamayı unutma. dosya değiştirilsin mi diye soracak. evete tıkla yer imlerin operaya yüklenmiş olacak

Teşekküler. Ben sorunu hallettim, operayı kaldırırken kişisel verileriniz silinsin mi diye soruyormuş zaten. Silmeden kaldırıp tekrar kurdum her şey eski yerinde şifreler yer imleri vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera browser geç açılıyor
    22 yıl önce açıldı
    k850 sürekli çöküyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.