Operayı açtığım an çöküp kapanıyor kendi kendine tekrar açıyor çökmeden kurtarıldı diyor tekrar çöküp kapanıyor Sorun ne olabilir silip baştan yüklemek istemiyorum yer imlerim önemli
Niye opera kullanıyorsun ki
Opera eskidendi, simdilerde neredeyse bitti. Tabii benim için...
batixxx
kullanıcısına yanıt
C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable bu konumda bookmarks adında bir dosya var onu yedekle. sonra programı kaldırıp tekrar kurabilirsin. operayı kurduktan sonra bookmarks dosyasını aynı konuma kopyalamayı unutma. dosya değiştirilsin mi diye soracak. evete tıkla yer imlerin operaya yüklenmiş olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.adrian
C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable bu konumda bookmarks adında bir dosya var onu yedekle. sonra programı kaldırıp tekrar kurabilirsin. operayı kurduktan sonra bookmarks dosyasını aynı konuma kopyalamayı unutma. dosya değiştirilsin mi diye soracak. evete tıkla yer imlerin operaya yüklenmiş olacak
Teşekküler. Ben sorunu hallettim, operayı kaldırırken kişisel verileriniz silinsin mi diye soruyormuş zaten. Silmeden kaldırıp tekrar kurdum her şey eski yerinde şifreler yer imleri vs.