Şimdi Ara

Opera Sekme Yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Opera kullanıyorum sekmeler açılmıyor.Seçenekler dahil programda olan hiç bir yere giremiyorum.Loading diyor kalıyor.

DNS otomatikte.
    Operayı silip tekrar kurdum.
    Pc yeni format atılmıştı.
    Güncellemelerim tamam.

Sizce bu sorunu nasıl çözerim ?

• Ayarlara bile giremiyorsan sorun DNS'de değildir bence. Malwarebytes AdwCleaner ile tarama yap. IObit Uninstaller ile geri dönüşüm noktası oluşturarak Opera'yı kaldır. Güçlü tarama yap. CCleaner ile de temizlik yap. Opera'yı tekrar kur. Stabilite açısından Google Chrome öneririm.
  • hocam opera dosyasini silin son güncellenmiş Opera yi indirin hocam sorun guzelmesse bana pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunun için 3. parti yazılım kurmayı düşünmüyorum.Düzgün çalışmıyor diye 3-4 program mı kurucam.Chrome zaten var pc de.
  • tsnesus kullanıcısına yanıt
    Olmadı.Allah n belası Opera beni kullanmayın diyor illa.Chromeda hiç sorun yaşamadım yan tarayıcı olarak kullanıyorum bunu.
  • 3. parti Antivirus uygulaması kullanıyorsanız. SSL korumasını devre dışı bırakın. Bende İnternet Explorer ve Firefox'ta benzer sorunlar yaşamıştım. O şekilde devre dışı bırakınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 20 Mayıs 2017; 17:57:19 >
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Hayır Defender var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Firefox Eklentileri Görünmüyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala devam ediyor sorun.
  • Dün bir ara düzeldi sonra gene bozuldu nedense.Çözemedim bu Operayı
  • Opera'nın vpn ayarını açtıysanız kapatın. Bazen çok yavaşlatıyor. Sistem çok yüklendiğinden kaldırmıyor sanırım. Operanın turbo özelliğini deneyebilirsiniz. Oda yavaşlatırsa onuda kapatıp öyle deneyin.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onlar zaten açık değilde.Settings dahil hiç bir yere giremiyorum.Konsolu dahil açamıyorum Opera'da.
  • regedit'ten opera olan kayıtların hepsini sil(F3 ile arayarak yapabilirsin.) ondan sonra komple kaldır kur aynısı mozilla da başıma gelmiştir işe yaradı sende de olabilir.
  • zenci teknisyen kullanıcısına yanıt
    Dediğini yaptım oldu bakalım İnşallah daimi olur :) 1 haftaya gene yazarım.Hiç bir ayarda yapmamıştım niye böyle oluyor ki ? Yeni formatlanmış pc.
  • zenci teknisyen kullanıcısına yanıt
    Ve tekrar bozuldu :)
  • bendede chrome senin dediğin türden uyumsuzluk sorunu çıkardı mağazadan eklenti yüklemek istediğimde donup kalıyor ancak görev yöneticimden kapatabiliyordum chrome canary yüklediğimde sorun çözülmüştü . . .

yani her program her sistemle uyuşmuyor sorun çıkarabiliryor

daha eski sürümünü kendi sitesinde bulabilirsen indir veya farklı bir browser denemek zorundasın
  • DEDlinE kullanıcısına yanıt
    Operada istediğim şeyler vardı.En iyisi Chrome aslında her şeye rağmen.Böyle boktan bir hata görmedim ben başka tarayıcılarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.