Şimdi Ara

OPERA SEKME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilmediğim için artık can sıkıcı bir hal almaya başladı ve sizden yardım istiyorum.Bilgisayarıma opera yükledim.İyi güzel her şey fakat mesela forumdayım yada başka bir sitedeyim.Operayı kapatıyorum.Sonra tekrar açtığımda en son hangi siteye girilmişse sekmelerde ne varsa hepsini açıyor.Ayarlarda bunu kapatmayı bulamadım.Teşekkürler.

• Opera 16 stable sürümünde henüz o dediğin ayar mevcut değil.Fakat operanın dev(geliştirici) sürümünü indirip yüklersen dediğin ayar onda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Opera 16 stable sürümünde henüz o dediğin ayar mevcut değil.Fakat operanın dev(geliştirici) sürümünü indirip yüklersen dediğin ayar onda var.

Teşekkürler hocam zaten kilitlenmişti daha demin sinirlenip sildim bende.Operada youtube videoları takılmadan çalışıyor chromeda takılıyo hiç izleyip,dinlenmiyor.Fakat operada kilitleniyor bazen.
  • Opera'nın eski motor kullanan son sürümünü kullanıyorum hala. Chromium tabanı ile oluşturulan yeni sürümü beğenmedim. Eski sürümü tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ВAВA

Opera'nın eski motor kullanan son sürümünü kullanıyorum hala. Chromium tabanı ile oluşturulan yeni sürümü beğenmedim. Eski sürümü tavsiye ederim.

artık ne chrome ne firefox nede opera kullanıyorum.İnternet explorer 10 kullanıyorum gerçekten çok hızlı hocam tavsiye ederim
  • Tarayıcılar arasında hız farkı, günümüz interneti ile kullanıldığında farkedilmeyecek kadar azdır.
    bir tarayıcı kullanacağınız zaman ihtiyaçlarınıza karşılık veren tarayıcıyı seçin.
    bende hepsi kurulu ve nete girdiğimde hepsi aynı hızda açılıyor.
    uzun bir süre kullanınca cache dolması sebebiyle ara ara yavaşlama oluyor ki bu her tarayıcıda oluyor.

ben hala operanın eski sürümü olan 12.16 yı kullanıyorum, yenisi ile aradaki hız farkı, benim 8 mbps lik internette belli bile olmuyor.
    ama 12 sürümünde aradığım herşey varken 16-17- ve 18 sürümleri çok ama çok eksiklerle dolu.

konuyu açan arkadaşa da tavsiyem 12.16 sürümünü kursun, aradığı ayar o sürümde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Tarayıcılar arasında hız farkı, günümüz interneti ile kullanıldığında farkedilmeyecek kadar azdır.
    bir tarayıcı kullanacağınız zaman ihtiyaçlarınıza karşılık veren tarayıcıyı seçin.
    bende hepsi kurulu ve nete girdiğimde hepsi aynı hızda açılıyor.
    uzun bir süre kullanınca cache dolması sebebiyle ara ara yavaşlama oluyor ki bu her tarayıcıda oluyor.

ben hala operanın eski sürümü olan 12.16 yı kullanıyorum, yenisi ile aradaki hız farkı, benim 8 mbps lik internette belli bile olmuyor.
    ama 12 sürümünde aradığım herşey varken 16-17- ve 18 sürümleri çok ama çok eksiklerle dolu.

konuyu açan arkadaşa da tavsiyem 12.16 sürümünü kursun, aradığı ayar o sürümde var.

hocam operada 2.sıkıntım flash player. Htlm5li değil flash player yüklü fakat operada yüklü gözükmüyor.Sorun burda.chromede öyle bir sıkıntı yok ama oda vıdeolarda çok yavaş.kasıyor bu yüzden onuda eledim.ie10 kullanıyorum cidden bu sefer çok iyi yapmışlar 7 senelik eski bilgisayarımda bile stabil,hızlı ve videolarda takılma,donma yok.Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.