Şimdi Ara

Opera'nın yapay zeka aracı Aria, 1 milyon kullanıcıya aştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opera'nın yapay zeka aracı Aria, 1 milyon kullanıcıya aştı!
    Opera, yerel tarayıcı yapay zeka aracı Aria’nın tanıtılmasından bu yana 1 milyon kullanıcıyı geçtiğini duyurdu. Şirket, AI aracını Mayıs ayında sunmuş, Haziran sonunda da tüm Android kullanıcılarına açmıştı.



    GPT teknolojisini kullanıyor



    Aria, Opera’nın geliştirdiği bir dil modelini kullanmıyor; OpenAI’nin sohbet botu ChatGPT tarafından kullanılan teknolojiden faydalanıyor. Opera’nın kurucu ortağı Lin Song’un açıklamasına göre, kullanıcılar yapay zeka aracına beklenenden çok daha fazla ilgi gösterdi. Oturum başına arama ve sayfa görüntüleme sayısındaki artışa ek olarak tarayıcı kullanım süresi arttı.



    Ayrıca Bkz.Opera değişerek Opera One oldu: Tarayıcı dünyasında devrim başlıyor



    Tarayıcıya yerleşik



    Opera, çok yakında tüm kullanıcıları yapay zeka odaklı Opera One tarayıcıya geçirdi. Aria’nın yakında Opera GX ve Opera iOS uygulamasına taşınmasıyla birlikte tüm büyük platformlarda kullanılabilir olacağı da belirtildi. Aria, tarayıcıya yerleşik olması ve internetten bilgi almasıyla rakiplerinden ayrılıyor.




    Kaynak:https://investor.opera.com/news-releases/news-release-details/opera-announces-its-native-browser-ai-integration-surpasses-1







  • Opera önce buglarımı fixlesin çökmeyen browser yapsınlar. 10 yıldır opera kullanıyordum chrome a döndüm bug deryası oldu opera

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon kullanıcıya aştı ne akskdkf Türkçe'yi unuttum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.