Bildirim
opera devamlı kapanıyor :S
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorun hakkındaki bilgi çok yetersiz, tam olarak ne yapıyorken, hangi site açıkken, hangi Opera sürümünü kullanırken kapanıyor? Ben de Win7 üzerinde 4 aydır alpha, beta sürümleri de dahil Operayı kullanmama rağmen bir defa dahi kapanma yaşamadım. Sorununuzu biraz daha açın. -
sürüm 10.10 dh ve diğer sitelerde bazen 1 dk sonra bazen 10 dk sonra aniden kapanıyor ve herhangi bir hata kodu vermiyor -
İlginç bir durum, format atmanıza rağmen düzelmediğine göre, sorun yüklediğiniz bir şeyin Opera ile çakışmasından dolayı olabilir ya da eğer Opera profilinizin yedeğini kullanıyorsanız bozuk profil dosyası yüzünden de olabilir C:\Users\...\AppData\Roaming\Opera ve C:\Users\..\AppData\Local\Opera klasörlerini yedekleyip silin sonra Operayı açıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Ben de win7'de 10.10 sürümünü kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. -
teşekkürler dediklerinizi denedim ama olmadı bide bir şey fark ettim video ve flash uygulamalarında kapanıyor sürekli -
-
ne demek istediğinizi anlamadım -
Firefox kullanmanızı tavsiye ediyorum. -
opera hiç kullanmadınız galiba neden opera kullanıyorum en basitinden örnek verim içerik engelle özelliği tek tıkla bütün reklamları engelliyorum firefox da bunun için eklenti ekleyip tek tek reklamları seçmek gerekiyor ve en önemlisi opera daha hızlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 7 Aralık 2009; 17:00:01 > -
Firefox'u sorun yaşadığınız için tavsiye ettim.
Opera kullandım özelliklerini biliyorum, hız konusu ise tartışılır. -
bacağı kırılan at hesabı direk öldür diyorsun yani bence yaşar iyileştirmenin bir yolu olmalı
eklediğiniz resimden sonra bende böyle bir örnekle cevap vermek istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 7 Aralık 2009; 17:21:17 > -
Sorunu araştırdım ama birşey bulamadım, sisteminizle ilgili bir problem, şu anda hangi tarayıcı ile giriyorsunuz ? -
google chrome kullanıyorum sorunsuz arkadaşında dediği gibi çakışan bir şey var galiba yeniden format atıp programları kurmadan deneyeceğim -
Sürekli video ve flashlarda oluyor diyorsunuz, flash sürümünüzü güncellemeyi denediniz mi? Ya da Operayı tamamen kaldırın Program Files'te Opera klasörü kalırsa onu da manuel silin tekrar Opera'yı kurduktan sonra http://rapidshare.com/files/308776162/Opera_plugin_v3.20.exe buradaki plugin paketini kurup deneyin birde. Sorun sadece flash içerikli sitelerde yaşanıyorsa flash üzerine yoğunlaşmak gerek.
@SnowStorm, firefox'u en fazla kaç sekme kullanabiliyorsunuz sağlıklı bir şekilde? Ben Opera ile tam 800 sekme çok rahat bir şekilde açabiliyorum, performansta yavaşlama dahi olmadan, neyse konumuz benimki seninkini döver ya da tarayıcı tavsiyesi değil bir sorunu çözme çabasındayız, her sorun yaşanıldığında çözmeye çalışmak yerine başka birşeyi tavsiye etmek insanı tembelliğe teşvik gibi bir şey olur, yarın bir gün firefox'ta hatayla karşılaşınca safari, chrome vs mi tavsiye edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 7 Aralık 2009; 23:23:54 >
-
bendede çöküyordu özellikle google aramalarında. rapor gönderdim updatelerimi yaptım hata geçti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X