Openwrt destekli router önerisi
-
-
Merhaba,
Belirttiğiniz kriterlere uygun bir cihaz bulabileceğinizi sanmıyorum.
-
Hocam bana da bir tavsiyede bulunursanız çok sevinirim
openwrt sqm destekli en az 3-4 lan portu olan bir router arıyorum
1000-2000 lira arası bütçe ayırabilirim vdsl 75mbps kullanıcısıyım
-
Xiaomi AX3200, Xiaomi AX3600 gibi modellere bakabilirsiniz. AX3200 modelinin sıfırı 1200-1300 TL, AX3600 modelinin ise ikinci elleri 1500 TL civarına alınabilir.
Bu modeller 1 WAN + 3 LAN olarak gelir. Eğer daha fazla port lazım olursa cihaza switch bağlayıp port sayısını istediğiniz zaman arttırabilirsiniz. 8 portlu gigabit switch bugün 400 TL civarına kolayca bulunuyor. Her koşulda total 2000 TL limitinin altında mal edersiniz.
Veya kesinlikle 1 WAN + 4 LAN olsun isterseniz bütçeyi biraz zorlayarak yurtdışından Belkin RT3200, Linksys E8450 olabilir. Fakat gümrük + kargo derken pek bir cazibesi kalmıyor.
-
Keenetic modemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Hero DSL almak mı mantıklı onda da sqm varmış yüklenebiliyormuş.
Yoksa TP-Link TD-W9970V3 ucuz broadcom türk telekom modemini AX3200 ile köprü modunda kullanmak mı fiyattan bağımsız düşünürsek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 3 Şubat 2023; 21:18:4 > -
Ben her zaman bridge mode destekli broadcom modem + router olarak kullanmayı tercih ediyorum. Hem fiyat hem de performans bakımında daha iyi oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X