Şimdi Ara

Opencart tabanlı alışveriş sitesi yaptırmak istiyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imalatını yaptığımız aydınlatma ürünleri üzerinewww.ottomancreation.com şeklinde bir sitemiz var, geçen sene ben kurmuştum bir tema üzerinde oynamalar yaparak..Şimdi internet üzerinden satışa müsade eden daha kaliteli bir site yapmak istiyoruz..Ama bu konunun detaylarını bilmiyorum, sadece opencart'ın şeklini beğendim..Bunu sitemize uygulamak istiyoruz..Fotoğraflarını ben halledebilirim..Sitede opencartın işimize yarayacak bütün eklentilerin, modüllerin olmasını istiyoruz, canlı destek, farklı ödeme metodları, slayt show, üyelik, gün gün indirimli ve kampanyalı ürünlerin anasayfada tanıtımının yapılabilmesi gibi..Ayrıca Seo ve bazı sitelere de reklam verilecek, bunda en uygun metod seçilecek..En makul ücret ve zamanda yapabilecek arkadaşla çalışmak istiyoruz..Pmleri bekliyorum..

• Merhaba opencart değilde daha profesyonel bir web tasarım isterseniz eger ki size online satış konusundawww.mamamiapet.com/index.php bu sistemi inceleyin elimden geldigi kadar profesyonel olarak destek verebilirim.
  • slm arkadaslar ben burda yenıyım bır sorum olacak dogru yerdemıyım onuda bılmıyorum ben yeni bir opencart sıte kurdum yanlız sıtemde soyle bır problem var musterılerın mesajları mailime gelmıyor sistem genel ayarlarına baktım bır problem gozukmuyor yardımcı olursanız sevınırım hemde cokhttp://www.iyiindirim.com/index.php?route=common/home sitemde budur nasıl olmus ve gorsellıkte eklentıler yapmam lazım eklentı yapmada yardımcı olacak arkadaslarda varsa onada sevınırım
  • arkadaslar sitem için ücretsiz güzel bir tema varmı bıldıgınız
  • Pm gönderildi..

OpenCart ile ilgili yardımcı olabilirim isteyen olursa.

Bazı Referanslar için TIKLAYIN

Opencart tabanlı alışveriş sitesi yaptırmak istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmaster -- 10 Mayıs 2012; 2:04:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.