Şimdi Ara

Open World PVP - WOW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gw2 geçtim 100vs100e kadar pvp olayı var istediğin zaman pvp mapine giriyorsun dalıyosun vs.. eşleştirme yok bişey yok...

Bu olay wowda var mı acabA? knight online'daki CZ mapi gibi?

• Yok
  • Var. Dreanor'da ashran, dalaranda mahzen gibi birşey var. Ama şahsi düşüncem wow'da öyle 100vs100 pek keyifli olmuyor. Keyif alanlar vardır tabide ben alamıyorum. Bu tip pvp savaşlarını en çok warhammer online'da sevmiştim.
  • gw2 oynadıgım için söylüyorum o tarz bir pvp yi wow da bulamazsın. Wow da pvp dahi bulamazsın en saçma pvp sistemi. Pve için mükemmel oyun, pvp için değil.
  • wow'da 100v100 bilgisayarımı patlatır sanırım :D ashran modu var dediğine en yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Vardı.

https://www.youtube.com/watch?v=fYFD06UFscw

ne güzel ara vermiştim sokturcan gene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

100VS100 ne yapacaksınız ? Gw2 de farm aracı o. Kimin skill bastığı bile belli değil. Oyuncular ne yaptıklarından bile habersiz orada.
    -------
    Adam akıllı 10vs10 olsun yeter

hocam yanılıyorsunuz o kasma dediğiniz şey lvl kasılan haritalar. yani evet lvl kasılan haritalarda kimin ne skill attığı ne yaptığı belli değil amaçlarıda zaten kaleleri hızlıca feth edip lvl kasmak. böylece 3-5 günde 80 olabiliyosunuz hızlıca.

ayrıca taktikli 100 vs 100 savaşın yapıldığı, zevkinden yenilmeyecek haritalar mevcut, bu tip pvp olayları var guild wars 2'de.

100 kişi nasıl taktik yapar diyorsan yapılıyor, her serverın kendine ait team speak serverı var ve bir komutan tagı var. adam şurdan şuraya giricez şunlara basıp geçicez, stun yer yemez dispell basıcaz gibi sürü sepet taktik veriyor savaşlar o şekilde yapılıyor.

arkadaşın söylediği mantıkta pvp, guild wars 2'de en güzelinden mevcut, bunun yanında elder scrolls online'da da buna benzer güzel massive fightlar oluyor ama elder scrolls online'ın ki "bana göre" biraz daha tatsız gw2'ye göre.

ben guild wars 2'yi bırakalı epey oldu guildin oyunu bırakması sebebi ile ama işler gw2'de pvp açısından oldukça zevkli. ha siz massive pvp sevmiyor olabilirsiniz o ayrı mesele tabi

eskilerden kalma şöyle bir videom var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Şubat 2017; 9:36:51 >

• quote:

hocam işte attığınız video da öyle, adamın nasıl oynadığı bile belli değil, root spamla alan vur geç. 100s gibi kalabalık maçlar da toplu dur tamam ne taktiği ? yada bir yere girerken en öne plate classların geçmesine müsade et
    yukarda bir video daha var, video da alan skillerden başka bir şey yok.
    -----------
    gw2 oyununda sevdiğim şey build yapabilme durumun var, bir de barbie tarzı xmog
    ESO oyununu steam dan aldım çook eskiden ama indirmedim hala eğer build yapabilme varsa girer denerim.
    ----------
    https://www.youtube.com/watch?v=qivk-7QZBus
    benim favori videom bu, videoyu izlerken gaza geliyorum sonra destro nun o havasında olmadığını hatırlayıp druide girip pve yapmaya çalışıyorum

işte o videoda öyle gözüküyor hocam. orda müzik çalıyor ama normal şartlarda orda team speakten bir ton taktik dönüyor, yani izleyen karışık olduğunu düşünüyor. yoksa 100 kişinin arasına giren adam anında yatması lazım ama uzun fightlar dönüyor bu birlikte taktikli oynamak sebebi ile.

neyse dediğim gibi bu massive pvp sevmekle alakalı bir durum, mesela şu attığın videoda bana normal geliyor sanırım bakış açımız farklı bu konularda

• Underbelly ortamını başka oyunun vereceğini sanmıyorum canım sıkıldıkça girerim.
  • Pvp için oynayacaksan OYNAMA

Vallahi çok kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world questlerde pvp olayi sacma gecen prot pala ile 3 milyon vurdum. arcane mage bana 5milyon patlatti. oyunda pvp olmuş....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam merak ettiğim şuan wod paketine göre daha mı hantal yoksa daha mı hızlı şuan kapışmalar.
    Birde arena da artık taktik dönmüyor mu ? İzlediğim videolar da sadece burst var da.

wod bundan 10 kat daha iyiydi. Şuan kazanmak için ccye ihtiyacın neredeyse yok, yani iki kolu 10 parmağı olan herkes seninle aynı seviyede oynuyor.

Aynı zamanda çoğu ability ve classının bilmen gereken, seni diğerlerinden ayıran şeyler silindi. Şuan mesela ben (glad titlesi olan wodda 2.8 görmüş bir ret olarak) 1.5k tecrübesi olan düdük bi ret ile aramdaki farkı göremiyorum. Trinket auto bubble auto o auto bu auto, başka bir ret ile duel attığımda gerçekten ikimizde aynı skill seviyesindeyiz. Ben ondan daha iyi anlıyorum oyunu ama ellerim kollarım bağlı, niye? çünkü o farkı yaratan skilleri oyundan kaldırdılar da ondan.

ee hal böyle olunca bende direk unsubladım tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.