Dostum eğer 1 senelik aylık 30 ders 1 e 1 özel ders hesabın varsa ben 9 bin TL ye almak isterim.
|
Open English Devir (2. sayfa)

-
-
Ben open engilish'in ikili standart paketini satın aldım. Üyeliğim Ağustos 2025 e kadar geçerlidir. isteyen arkadaşa 2.üyeliği makul bir fiyata verebilirim.
iletişim : 05078106486
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Open English eski üyelik 1+1 olan paket için 2.üyelik satılıktır. 12 ay kullanım süresi var.
*SINIRSIZ BİREBİR ÖZEL DERS*
12 ay
• Her ay 30 ders olan paket değil!
• Sınırsız maksimum 7 kişilik grup dersleri.
• Yapay zeka destekli konuşma ve yazma pratiği ayrıca eksik olunan kısımlarda yapay zeka ile eksikleri tamamlama vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssermet -- 8 Ekim 2024; 10:54:12 > -
Open Englısh 12 aylık Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com
-
Merhaba Open english hesabım Kasım itibariyle Premium 10 aylık, neredeyse hiç giremedim.
10 binden acil devrecedeğim.
iletişim 0507 827 66 74
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 1 senelik premium(7/24 ders imkanı, ayda 30 özel ders ve sınırsız grup derslerine katılım hakkı olan. Aylık 4-10-20 ders olanlardan değil fiyat karşılaştırmasını ona göre yapın) üyelik devrediyorum. 1 Mayıs 2026 ayında bitecek. İlgilenenler varsa yazabilir. No:5369450364
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X